#3 Crewlove

Ze rennen al een tijdje in het rond. Wie?! De crews. We hebben er maar liefst vier! Van Amsterdam (media crew) tot aan Nijmegen en alles wat daartussen ligt, Rotterdam en Utrecht. Heb je al eens met ze gelopen? Noem het wekelijkse, en in sommige gevallen maandelijkse, (gratis) zweetdates. Hoe leuk is het om samen met een groep girls je stad over te nemen? Héél leuk als ik de foto’s zo zie. Vandaag vertellen ze jou stuk voor stuk wat er de aankomende maand op de agenda staat.

GL2R Nijmegen december (3)

GL2R Nijmegen december (2)

GL2R Nijmegen december (1)

GIRLS LOVE 2 RUN CREW NIJMEGEN
Terwijl Francien zich aan het voorbereiden was op de Marathon in Curaçao (oké, we zijn een klein beetje jaloers als we alle mooie foto’s zien, maar… vooral heel trots!) hebben we in Nijmegen niet stil gezeten. November vloog voorbij en wat was het leuk.

Op 15 en 16 november was het weer tijd voor een van de tofste wedstrijden van Nijmegen, de Zevenheuvelennacht en de Zevenheuvelenloop. Zoals beloofd zouden we zorgen voor een goede voorbereiding, dus regelde we speciaal voor alle Nijmeegse running girls een training van Jamie van Lieshout, de winnares van vorig jaar. Ook Run2Day Nijmegen was van de partij en heeft een steentje bijgedragen deze avond. Jamie deelde haar wedstrijd warming-up met de meiden en gaf tips en tricks over het rennen van de wedstrijd. En met resultaat, verschillende PR’s zijn er dat weekend behaald en daar zijn we super trots op!

Waar we ook best een beetje trots op zijn is dat we maandag 23 november een kaarsje hebben uitgeblazen op onze verjaardag. We vierden een feestje bij Smaakrijk en echt, dit was het allerleukste verjaardagsfeestje ooit. Samen met alle meiden hebben we een fijne training gehad en vooral veel gelachen. En wat is een verjaardag zonder taart? Dus de taart was ook aanwezig. Als laatste hebben we na afloop met iedereen geproost en kregen we een cadeautje. Hoe gaaf!?

#DOcember is here en daaron blikken we nog even terug op het afgelopen jaar. Wat een topjaar, mede dankzij jullie heeft Girls Love 2 Run Nijmegen haar eerste kilometers kunnen maken en rent zij nu elke maandag met een hele groep toffe meiden door Nijmegen. En ja, in #DOcember gaan we ons lekker even focussen op alle pepernoten, chocoladeletters, kerstkransjes en kerstdiners. Om nog wel gewoon in onze renbroeken te passen in 2016, rennen we op maandagavond gewoon nog lekker door. Ren jij met ons mee? Dat vinden we oprecht heel tof.

Dus meld je aan op onze Facebook page en zorg dat je erbij bent.

Waar verzamelen? Onderaan het Kronenburgerpark (aan de kant van het Joris Ivenslein)
Datum + tijd? iedere maandagavond om 19:30
Hoe vaak? 1 keer per week
Deelnemen?
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

GL2R Utrecht december (1)

GL2R Utrecht december (3)

GL2R Utrecht december (2)

GIRLS LOVE 2 RUN CREW UTRECHT
Het voordeel van de donkere dagen voor Kerst is dat de stad zo mooi verlicht is. Vooral de Dom! De komende trainingen gaan we leuke routes door de stad lopen en genieten van de fijne kerstsfeer.

Het is al december, de tijd vliegt. Het is zo cliché, maar ook zo waar. Nog maar twee trainingen tot aan de Christmas break. Ook wij houden een korte stop van twee weken. Dat betekent dat 14 december de laatste training van 2015 zal zijn. Op maandag 4 januari staan we weer aan de start voor een nieuw, sportief en gezellig jaar.

Een paar weken terug hebben we al eens teruggeblikt op een fantastisch eerste jaar van Girls Love 2 Run Utrecht. We hebben ontzettend genoten van de leden en alle leuke trainingen. We kijken dan ook met een brede glimlach vooruit, omdat we zeker weten dat 2016 net zo leuk wordt of zelfs leuker! Maar goed, eerst nog twee gezellige decembertrainingen. We houden het rustig, met leuke en gezellige runs zoals jullie die van ons gewend zijn. Geen trappentraining of bootcamp dat komt in 2016 wel weer. Natuurlijk zullen we het rennen wel afwisselen met oefeningen, maar niks heftigs. No worries!

De laatste training van het jaar, maandag 14 december, staat in het teken van Kerst. We willen graag een kerstfoto met jullie maken. Dus zet je kerstmuts op, trek je kerstboom-trui aan of doe een paar glinsterende kerstballen in je oren. Hoe gekker, hoe beter!

Dus meld je aan op onze Facebook page en zorg dat je erbij bent.

Datum + tijd? Iedere maandagavond, 20.00 uur,
Waar verzamelen? Lepelenburgpark
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

GL2R Rotterdam december (4)

GL2R Rotterdam december (4)

GL2R Rotterdam december (1)

GIRLS LOVE 2 RUN CREW ROTTERDAM
Afgelopen maandag deden we pakjesavond nog eens eventjes dunnetjes over! En dat was te gek. Samen maakten we de Binnenstad van Rotterdam onveilig. Of moeten we zeggen veilig? Want ja, we waren naast de kerstverlichting zelf ook extreem goed verlicht. Owja, het was dus zogenaamd pakjesavond. En dus verlootte we goed gevulde pakje onder alle deelneemsters met dank aan Runnersworld Rotterdam en Etixx Sports Nutrition.

Trouwens niet alleen Francien nam deel aan de KLM Curaçao Marathon ons zeer gewaardeerde crewlid Anna was ook van de partij! Ze ging voor de 21 kilometer en stak Francien halverwege haar race een hart onder de riem.

Wil je het nieuwe jaar knallend beginnend dan zien we je op 11 januari bij onze birthday party terug! Dus meld je aan op onze Facebook page en zorg dat je erbij bent.

Waar verzamelen? NTB (Houdt hiervoor de Facebookpage van de crew in de gaten)
Datum + tijd? 11  januari om 19:30 uur
Deelnemen?
Instagram?
Kosten? GRATIS
Deelname: is op eigen risico

Te gek toch om te zien dat de crews zo lekker gaan! Denk je erover na om te gaan, maar durf je niet in je eentje te gaan? Die angst is nergens voor nodig. Ik weet zeker dat je binnen enkele minuten een nieuwe hardloop vriendin aan de haak slaat. Dat is ook precies de gedachtegang achter deze crews. Nieuwe likeminded girls ontmoeten en samen hardlopen. De trainingen zijn trouwens toegankelijk voor ieder niveau. En had ik, Francien, al gezegd gezegd dat de trainingen van de Girls Love 2 Run crews altijd gratis zijn? Niet? Nou bij deze.

Bij welke crew zie ik jou binnenkort terug?

Liefs,

Francien

Girls Love 2 Run Nijmegen
Girls Love 2 Run Utrecht

Girls Love 2 Run Rotterdam

Recent