#3 Dagboek van een hardloopster

Joyce en ik proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Dat is geen gemakkelijke klus met het oog op februari, de maand waarin mijn boek uitkomt. Ik heb werkelijk waar geen idee of het een hit of total failure wordt. Ik sta die maand in ieder geval in heel veel bladen, kranten en met een beetje geluk je zie je me op tv voorbij komen. En in het ergste geval kom je me tegen op je middelbare school.

Maar als je niet weet wat komen gaat, hoe bereid je je daar dan op voor? Door vooruit te plannen. En laat dat nou net niet mijn sterkste punt zijn. Gelukkig blijk ik in samenwerking met Joyce en Anneloes een ster te zijn in het maken van maandplanningen.

Naast de planning heb ik mijn gastenlijst samengesteld voor de lancering en die is lang geworden. Niet normaal. Nu maar hopen dat iedereen komt en dat de ruimte groot genoeg is! Er worden ook plekjes voor jou beschikbaar gesteld, maar daar vertel ik je binnenkort meer over.

12498430_10205649588895434_1373289565_n

12527963_10205649589255443_174750230_n

Wat ik het opgelopen weekend deed? Ik had vrijdagavond een hele leuke borrel met vrienden incl. vermomming en polaroid camera. Zaterdag was ik samen met mijn goede vriendin Annika een dagje in Antwerpen, vanwege solden (de grootste sale van het jaar). Toch presteerde ik het om een jurk te scoren die niet in de sale was. Het was zo druk bij alle uitverkooprekken, dat ik me telkens bij de nieuwe collecties bevond. Daar was het namelijk wel rustig en overzichtelijk. Die jurk doe ik voor je aan tijdens de lancering. Okay? Gisteren deed ik iets met een huis opruimen van top tot teen. Dat geeft namelijk rust in mijn hoofd!

En nu zit ik heel saai achter mijn laptop te kijken naar alle jullie #JANUari screenshots.

image3

Processed with VSCOcam with c6 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Je vraagt je misschien af wat Joyce heeft gedaan. Die hing zoals gewoonlijk de fotografe uit! Het resultaat daarvan, zie je vast snel terug op haar Instagram. Joyce heeft trouwens een kat en fotografeert in haar vrije tijd het liefst de lucht.

Hoe was jouw weekend? 

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent