#3 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar Fergie
Als ik dus zelf zou deelnemen aan De Spelen, dan ging ik van dit vieze gore nummer direct een stukje harder lopen. Een fijne beat, smerige clip en te grappige songtekst zijn voor mij de key ingrediënten van dit succesnummer.

[YouTube]

Screen Shot 2016-08-07 at 1.10.13 PM

2. #GOTD: game of the day is de phenomenal winst van het volleybalteam op China
‘De Nederlandse volleybalsters hebben in hun eerste duel van het olympisch toernooi gestunt tegen China. Net als in de World Grand Prix-finale in juli werd tegen de tweevoudig olympisch kampioen een 1-2 achterstand in sets omgebogen: 3-2 (25-23, 21-25, 18-25, 25-18, 15-13).’ Weet je hoe knap dat is? Heel knap! Mag ik een applausje voor deze dames? 

[NOS]

3. #AOTD: atlete of the day is toch echt wel Carlin Isles
Het is een hij, ook al doet de naam wellicht anders vermoeden, voormalig sprinter die tegenwoordig uitkomt als rugbyspeler van #teamUSA. De man kan sprintjes trekken zoals geen enkel ander dat kan! Dus kijk gerust even naar de bovenstaande video. Hij is namelijk op het veld misschien wel sneller dan Usain Bolt.

[YouTube]

Thema GL2R augustus (blog) (4)

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door Girls Love 2 Run
Girls Love 2 Run
vliegt op 16 augustus richting Rio. Aldaar doen zij via Snapchat, Instagram en Facebook live verslag van alles wat ze gaan zien. Denk hierbij aan de knapste mannen en vrouwen van De Spelen, maar ze zullen ook op zweetdate gaan met diezelfde mannen en vrouwen. Kortom nu al het volgen waard ;-).

[@girlslove2run]

5. #VOTD: video of the day gaat naar de Kitten Summer Games
Joyce en ik gaan dus naar Rio om de Kitten Summer Games te bekijken… Zie hier alvast de kwalificatieronde. Je begrijpt dat Joyce’s eigen kat Senna uitkomt namens Nederland en dat Joyce en ik haar coaches zijn langs de (zij)lijn.

[ABC 13 Houston]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent