#3 Diary

De meisjes van Girls Love 2 Run zijn weer druk in de weer geweest. Naast werken en colleges volgen doen we natuurlijk nog veel meer… Wil je weten hoe onze afgelopen week eruit zag? Nou zo dus…

We legden samen een powerrun af. Met een gemiddelde tijd van 4.57 seconden per km. Absoluut ons record! Maar we maakte ook separate een long distance run langs de Amstel, want met dit mooie lenteweer wil je toch niets liever dan rennen en genieten van de zon?

We love 2 shop, don’t you? De pastelkleurtjes vliegen ons om de oren en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Fieke is verliefd op de 2-tone pump en ziet de combi met een appeltjesgroene broek al helemaal voor zich. Francien kan blijven kijken naar het blauwe/olijfgroene slippertje met het wit gevlochten touwtje ‘Must have it’.

De nageltjes moesten weer gelakt worden en dit keer werd er gekozen voor felroze. Gewoon omdat het kan. Alleen gaan deze knalfuifnagels weer iets minder goed in combinatie met zalmkleurtjes, but who cares?

Sushitime! Welk meisje houdt er nou niet van sushi? Francien lust voornamelijk de groente sushi en Fieke is van alle markten thuis. We gaan deze week gewoon nog een keer sushi eten, want we kunnen er geen genoeg van krijgen. Jij wel?

Onder het mom ‘Waar is het feestje? Hier is het feestje!’ hebben we ons dit weekend zeer goed vermaakt! Francien deed zelfs op het feestje nog wat aan ‘Sports’. Alleen is nou niet echt een opdruk heldin te noemen. En Fieke maakte de kroeg onveilig met haar prachtige dansmoves.

Hoe was jouw week? En wat heb je allemaal gedaan? 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent