#3 Girls Love 2 Walk

Dear Nijmegen,

Zoals je misschien wel weet eindigde mijn Nijmeegse Vierdaagse avontuur in een stuitligging. Dit betekende ook het abrupte einde van mijn Vierdaagse film genaamd: zwartlopen is niet okay. Om het tij te keren maakte ik in samenwerking met Pharrell Williams onderstaande videoclip.

Van mede(zwart)lopers heb ik vernomen dat de ‘vliegende brigade’ haar werk goed heeft gedaan. En dat menig zwartloper gepakt kon worden. Alleen kon diezelfde brigade de zwartloper niet van het parcours verwijderen, omdat het veelal een openbare weg betrof. Uitleggen waarom dit niet gewenst is, draagt hopelijk een stukje bij aan de beeldvorming hierover. En dat deed ik dus massaal. Aan de kijkers van de NOS, RTV Utrecht, Omroep Gelderland en de luisteraars van JazzFM.

Vierdaagse_GL2R (2)-2

En laat ik hier ook even uitleggen aan mijn lezers waarom zwartlopen niet okay is. De zwartloper is namelijk niet verzekerd door de organisatie van de Vierdaagse. Onderweg kan er van alles gebeuren. Van valpartij tot vallende takken. Tevens loopt de Vierdaagse inkomsten mis die nodig zijn om de tocht huishouden en een vervolg te bieden.

Vierdaagse_YvetteLotte (6)

Beste organisatie achter de Nijmeegse Vierdaagse,

Ik wil jullie dan ook mijn excuses aanbieden. Om het goed te maken, kunnen jullie mijn hulp inschakelen bij de 100ste editie om tezamen het zwartlopen tegen te gaan.

Ik hoop je volgend jaar weer te zien en legaal van de partij te zijn.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Kunnen jullie misschien alvast een perskaart voor me klaarleggen? Dat maakt mijn leven als (wannebe) journalist al stuk gemakkelijker.

Recent