#3 GOD is a DJ – Coachella Festival Edition

Okay, het kan je niet ontgaan zijn. Coachella 2016. Hét mode- en muziekfestival voor bekende peeps. Op Instagram en Snapchat ben ik inmiddels doodgegooid met de nieuwste festivaltrends op het gebied van kledij. Leuk, maar het is en blijft een festival. Dus waar luisterden deze celebs eigenlijk naar? Dat vroeg ik mij dus ook af. Ik bekeek de line-up uitvoerig. Waarna ik menig artiest afluisterde via Spotify. En aangezien de eerste festivals ook in eigen land in aantocht zijn, ben ik zo vriendelijk geweest om een festival-proof playlist voor je aan te leggen. Ze kun je net als ik alvast in de mood komen! Want volgens mij is Koningsdag al in zicht!

Ik moet wel een kanttekening plaatsen. Dance en dergelijke is normaal gesproken niet helemaal mijn genre. Geef mij maar gewoon lekkere meezingers, maar dat terzijde. Ik ging er wel gelijk een stukje harder van lopen. Komt vast door de opzwepende beats.

Deze lijst gaat is vooral fijn voor de fijne doch kleine loopjes met een maximale afstand van 10 kilometer. Ik hoor wel wat je ervan vindt!

?

Francien

Foto gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent