#3 LIEFDESBRIEF

#3 LIEFDESBRIEF

Lieve Vierdaagse Nijmegen,

Gisteren wilde ik me inschrijven voor alweer de 99ste editie. Helaas moet ik een ronde wachten, omdat ik nog NIET eerder heb meegelopen. Ik herhaal NIET eerder heb meegelopen.

Vorig jaar daarentegen liep ik WEL degelijk mee. Ik herhaal liep ik WEL degelijk mee. Dit deed ik echter illegaal. Dat is inderdaad niet zo netjes. Weet wel dat ik ongetraind 4 x 50 kilometer liep. Dat ik iedere dag een video maakte van jullie te gekke event én deze tevens liet zien aan mijn achterban (ik bereik trouwens gemiddeld 25.000 girls per dag).

Vergeet ook niet dat ik BIJNA het NOS journaal bereikte. Echter maakte mijn item die dag plaats voor de vliegramp, waar jullie overigens heel netjes op inspeelden door de intocht sober te houden. Toen ik de cameraploeg van NOS op 3 vroeg hoe zij bij me terecht waren gekomen, gaven ze aan dat ze mijn contactgegevens via de organisatie van de Vierdaagse hadden verkregen. Vond ik zeer grappig. Aangezien ik me dus niet officieel had ingeschreven. En dus niemand over mijn gegevens kon beschikken.

Wat ik nog grappiger vind om (te horen en) lezen is dat jullie dit jaar maatregelen hebben getroffen tegen dergelijke ‘zwartloopsters.’ Je had me ook gewoon bij naam mogen noemen hoor. Dat vind ik juist een eer. Ik wil graag mijn complimenten uiten over de manier waarop jullie luisteren en tevens ook maatregelen treffen.

Schermafbeelding 2015-02-03 om 20.44.45Kijk, ik zie het ergens als een uitdaging om ook dit jaar weer alle controleposten te ontzien, door gewoon net te doen alsof ik mijn kaart al bij de buurman of –vrouw heb laten zien. Dat werkte namelijk uitstekend. Iedere controleur geloofde me op mijn blauwe ogen, die overigens groen zijn.

Maar weet je wat, ik zou het te gek vinden als ik dit jaar als erkend medium mag deelnemen aan dit oprecht te gekke event.

Dan schrijf ik iedere dag netjes over mijn belevenissen en maak ik ook nog wel een videootje. Dan inspireer ik ook gelijk een ietwat jongere doelgroep die in de toekomst vast ook wel in is voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Hebben we een deal?

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Dam tot Damloop jullie kun nog iets leren van dit event als het gaat om aankleding en luisteren naar je doelgroep.

P.P.S. De Likes afkomstig van mijn following krijg je er gratis bij. Gewoon omdat ik jullie echt heel lief vind.

Recent