#3 Workitout

Opgeven. Dat woord komt in mijn woordenboek niet (meer) voor. Simpelweg omdat het de easy way out is. Dat het G*dverdomme Celine Dion is die me door dit alles heen sleept, had ik nooit gedacht. En toch is het zo. Lees maar. When you want it the most there’s no easy way out. And that’s the way it is.

Oprah?
Ik had liever gehad dat Oprah, of Linda, deze woorden hardop had uitgesproken, maar het is f*cking Celine Dion. And that’s the way it is. Om een kort verhaal juist lang te maken, plak ik er nog een sletje van een coupletje achteraan. When you’re ready to go and your heart’s left in doubt..Don’t give up on your faith. Love comes to those who believe it. DAT is wederom de way it is.

Vechten
Vechten. Dat is wat ik doe. ik vecht dagelijks. Tegen mezelf. Sterker nog ik bevecht 56 kilometer, omdat ik weet waartoe ik in staat ben. Ik (bek)vecht met Fieke en andersom. Ruzie maak je namelijk met mensen waarvan je houdt. Een vechter geeft nooit op. Dat zit simpelweg niet in je aard. Zolang je blijft vechten voor hetgeen dat je gelooft komt het je toe. Al is de weg er naartoe hobbelig. Het is enkel weten dat je het kan en het dan doen. Dat daar dingen voor moeten wijken is logisch. Dingen? Vriendschappen, liefdes en banen.

Voor jou
Ik heb de afgelopen tijd dag in, dag uit tegen mezelf gevochten. En nu pluk ik daar meer dan ooit de vruchten van. Ik heb ontdekt wie ik ben en waar ik voor sta. Daarvoor moest ik dingen laten gaan. Daar kreeg ik nieuwe dingen voor terug. Ik merk meer en meer wat ik teweeg breng. Weet je wat het aller belangrijkste is? Ik heb door jou uitgevonden waar ik goed in ben. Dag in, dag uit schreef ik samen met Fieke blogs voor jou. Dat ik daar het afgelopen jaar minder en minder aan toekwam, deed me pijn. Maar zoals je misschien gemerkt hebt, ben ik meer dan ooit terug van weggeweest. En ook dat komt door jou. De reacties die je achterlaat op mijn posts zowel hier als op Facebook en Instagram zetten me letterlijk AAN. Door jou wil ik niet meer naar bed. Door jou wil ik schrijven. Schrijven tot ik er bij neerval. Of rennen tot ik bij neerval.

Loslaten
Fieke en ik willen maar één ding bewerkstellingen. Dat je gaat doen waar je heel goed in bent of gaat worden. Wanneer ga je  hetgeen loslaten dat je al zo lang dwars zit? Wanneer durf je je grootste angst in de ogen aan te kijken? Wanneer neem je zelf de leiding? Wanneer is genoeg, genoeg? Wanneer durf je de waarheid te aanvaarden? Wanneer ga je inzien dat je nog zoveel meer kunt dan je denkt? De toekomst gaat het je leren. ‘Francien kun je ophouden met dit gelul? Je bent Moeder Teresa niet.’ ‘Klopt, ik ben Francien Regelink en ik ben TE gek.’ Ik wil je enkel vragen DIT filmpje te bekijken. En dit keer is het Oprah die je vertelt dat je enkel hoeft te geloven in iets. Namelijk in jezelf.

While most are dreaming of success, winners wake up and work hard to achieve it. Ik ben wakker geworden. Ik beschouw mijn leven als succesvol en toch mis(te) ik iets. Voor datgene werk ik nu harder dan ooit. Liet ik los, wat ik nooit had durven dromen. En nu sta ik hier. En dit is pas het begin. En dat loslaten iets anders is dan opgeven, moet je zelf ervaren.

Photos by Joyce Bongers.

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent