#36 VOEDzooi

Een kruising tussen een pizza en een quesadilla: Een pizzadilla! Dit recept lijkt eigenlijk erg op mijn recept voor tortilla-pizza alleen voor dit receptje heb je geen oven nodig, heel handig dus voor degene die niet beschikken over een oven. Deze maak je gewoon lekker in een koekenpan, heel simpel! Ik heb deze vrijwel met dezelfde ingrediënten gemaakt maar voel je vrij om te experimenteren. In principe kan je alle kanten op; ook lekker met salami of ham bijvoorbeeld.

unnamed-1

Ingrediënten voor 2 pizzadilla
4 tortilla wraps
200 gram kipblokjes
tomatensaus
bosje basilicum
1 tomaat in dunne plakken
1 mozzarella in plakken
1 rode ui in ringen
1 groene paprika in dunne repen
Kruiden voor de kip bijvoorbeeld: Gyros & Kerrie

unnamed-2

Kruid de kip en bak deze, met wat olijfolie of cooking spray, totdat ze bruin en gaar zijn. In de tussentijd gaan we 2 van de 4 tortilla-wraps beleggen. Besmeer ze royaal met tomatensaus en beleg ze met de uienringen, paprika, tomaat, mozzarella, wat basilicum blaadjes en als laatste de kip als deze gaar.

Verhit nu een koekenpan op middel vuur en leg hier een belegde wrap in met een onbelegde wrap boven op. Bak deze nu voor 4-5 minuten en draai hem dan heel voorzichtig om en bak deze kant ook voor 4-5 minuten totdat deze goudbruin is. Snijdt de pizzadilla nu in vieren of achten en genieten maar.

Enjoy!

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram.

Recent