#4 Dagboek van een hardloopster

Goedemorgen! Hoe maak je het vandaag?

Processed with VSCOcam with c6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Dinsdag breng ik samen met Joyce een bezoekje aan het Zuiden des lands. Boxmeer om precies te zijn. Waar Joyce en ik worden begeleid door de beste ondernemer van Nederland. Een lange dag, met vooral heel veel punten die de revue passeren. Je kunt het ondernemerschap namelijk maar beter goed aanpakken. In de middag stond er een Lunchbrunch op ons te wachten. Evenals in de avond. Nee ik heb niets te klagen.

Processed with VSCOcam with c2 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with c3 preset

Woensdag dacht ik eigenlijk drie afspraken te hebben. Helaas loopt dit anders. Wat niet erg is. Aangezien mijn management en uitgeverij plat worden gebeld vanwege het sexting scandaal in Tilburg. ‘Of ik mijn mening wilde geven als ervaringsdeskundige?’ ‘Ja, dat wil ik wel, maar dan wel over drie weken als mijn boek officieel uitkomt.’ In mijn pauze heb ik uiteindelijk een verzoek aangekomen dat vandaag te zien is in de Volkskrant. Althans ik maak onderdeel uit van het artikel. Maar goed omdat ik liever wil zijn voor degene die het overkomt besluit ik in diezelfde pauze Dear post te fabriceren. Die wordt redelijk goed gelezen al zeg ik het zelf.

Processed with VSCOcam with c2 preset

Na een dag aangesloten achter de laptop te hebben gezeten verplaats ik mij naar de sportschool. Niet mijn vaste stekkie aka Sport Medisch Centrum Fysiomed in Amsterdam, maar De Workout in Utrecht. Die laatste is veruit mijn favoriete sportschool van Utrecht. Want daar bevind ik me de aankomende maand nog vaker dan voorheen. Aangezien ik hier dichtbij alle partijen zit waar ik momenteel mee samenwerk. Lees: Joyce en de uitgeverij. Dat maakt het schakelen net even iets gemakkelijker. En omdat ik ook gewoon de 15 workouts wil aantikken ben ik dus tijdelijk terug mijn oude stek. Toen ik hier studeerde was ik vijf keer week in De Workout te vinden. De fijnste bijkomstigheid? DE SAUNA. Na een uur cardio, strijk ik daar even neer om geheel telefoon loos mijn ding te doen. Want vandaag ben ik voornamelijk bellend te vinden geweest op de treadmill. Hoe stom moet dat er wel niet uit hebben gezien?! In de avond kook ik alvast mijn ontbijt voor morgenochtend. En omdat ik het niet kan laten eet het vanavond ook als diner.

Processed with VSCOcam with c3 preset

En dan is het alweer donderdag en ga ik samen met Joyce op bezoek bij de NS om daarna weer verder te werken op ons eigen kantoor.

Morgen vertrekken Joyce en ik opnieuw naar het Zuiden des Lands. We gaan namelijk winkelen bij de Designer Outlet Roermond! Opzoek naar koopjes op hardloop en ski-gebied. En jullie gaan natuurlijk met ons mee, want we fotograferen alles voor je! En vertellen je nadien waar je beste koopjes kunt scoren. We zijn vooral heel benieuwd naar de eerste echt fysieke winkel van Under Amour. Een merk dat de afgelopen jaar hele mooie campagnes heeft neergezet.

Hoe jou week tot nu toe verlopen?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent