#4 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar Snoop Dog feat. Pharrel met Beautiful
Pas nu het eerste goud binnen is, heb ik het idee dat Nederland langzaam in de Rio sferen komt. Om dit gevoel kracht bij te zetten pak ik er een golden oldie bij… Beautiful – Snoop Dog Feat. Pharrel. De clip werd opgenomen de econische gekleurde trap!

[Spotify Playlist Rio]

zvcx3m2aozou_wd1280

2. #GOTD: game of the day is finaleplaats voor de turnploeg en drie turnsters
‘Eythora Thorsdottir en de zusjes Lieke en Sanne Wevers hebben zich bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro naar een individuele finaleplaats geturnd. Als kers op de taart is daar voor de vrouwenploeg ook een plek in de landenfinale bijgekomen.’ Hier heb ik niets meer aan toe te voegen! 

[NOS Sport] [ANP]

13902767_1221855731182637_5961927678316445196_n

3. #AOTD: atlete of the day Michael Phelps
Hij
pakte vannacht voor de 19de keer  (4x100m freestyle relay) een gouden medaille. Dat is onevenaarbaar. Dit brengt hem zelfs op een totaal van 23 Olympische plakken. Dat is toch onvoorstelbaar. En dat lijf!? Wat kunnen we nog meer van hem verwachten de komende weken?!

[Facebook]

Screen Shot 2016-08-08 at 2.17.52 PM

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door @adidaswomen
Hoe ziet Rio er eigenlijk echt uit? Het @adidaswomen account wordt de komende week geleid door inspirerende vrouwelijke, sportieve inwoonsters van de stad. Kortom dit account is een must-follow!

[@adidaswomen]

5. #VOTD: video of the day laat de val van Annemiek van Vleuten zien
Opweg naar goud kan er van alles gebeuren. Annemiek van Vleuten reed de rit van haar leven. Toch pakte het anders uit dan verwacht. Zelf kan ik niet naar de video kijken. Hartverscheurend vind ik het.

[NOS Sport]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent