#4 Run&Chill

Happy Saturday! Twee dagen later dan normaal, maar hieronder heb ik voor je op een rijtje gezet waar je dit weekend heen kan voor jouw perfecte Run&Chill.

Paper Planes
Van ontbijt en brunch maak ik in het weekend altijd een klein feestje. Daarom ben ik super blij met de komst van Paper Planes op het Rokin. Ze zijn pas geopend en ready to rock&roll in Amerikaanse stijl. Met hun super lekkere en uitgebreide menu kun je zowel op de gezonde tour als op de ‘please-cure-my-hangover’ tour. Hoe dan ook, check ze uit dit weekend of kijk op hun Facebook voor meer informatie.

Pure Markt
Voor de ultieme lazy Sunday kun je zondag naar de Pure Markt in het Amstelpark. Slenter lekker langs de verschillende standjes met pure producten en geniet van de bandjes die er spelen.

Anna + Nina
Anna + Nina is een van die boutiques waar je weet dat je blut naar buiten komt. Misschien ken je hun shop in de Gerard Doustraat,  maar ze hebben onlangs een tweede winkel geopend op de Kloveniersburgwal. Of je nou op zoek bent naar een bijzonder kado, een mooi sieraad voor jezelf of een mooie eye-catcher voor in je huis, je vindt het bij Anna + Nina. Laat je pinpas thuis of kom bankroet naar buiten, je bent gewaarschuwd 😉

Volgend weekend gaan we loessoe in the sky met ADE en de Amsterdam Marathon. Dat wordt gekkenhuis. Aankomend weekend mag je daarom rustig aan doen, of niet.#ajaxfoundationrun
Zondag sta ik samen met Fieke en de rest van onze crew aan de start van de #ajaxfoundationrun. We gaan voor de 10 kilometer. Zien we jou daar ook?!

Eindhoven Marathon
Wie is er te vinden aan de start van de Eindhoven (Halve) Marathon?

Waar ben jij te vinden?
Photo  by: Chapter Friday Dribble by: Emma Hastjarjanto

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent