#4 Two Oceans Diary

Verjaardag, familie over de vloer, veel taart en gezelligheid. Allemaal niet ideaal, maar toch kwam Fieke aan de nodige trainingen toe. Francien mag nog steeds niet hardlopen. Gelukkig heeft ze genoeg mooie alternatieven gevonden en is de kans nog steeds aanwezig dat ze topfit aan de start verschijnt op 4 april.

IMG_2044

dsfs

11040040_10203935354160637_79210100_n

RUN

Fieke
3 runs perste ik er deze week uit. Een 4 km op snelheid met een heleboel fijne heuvels. Niets vergeleken met de kilometers lange klim die ik in Kaapstad mag rennen, maar het is in ieder geval iets. Vervolgens liep ik samen met zus en vriendin nog een rondje. En om de week goed af te sluiten, wist ik er zondag nog een 10 km uit te persen. Geïnspireerd door m’n crew chickies Annemerel, Lindsey, Claartje, Anne en Anoushka natuurlijk. Die shinede keihard tijdens de CPC.

Francien
Ja wat moet ik hier nou op zeggen? Dat doe ik dus de komende maand in ieder geval niet. Wat ik wel doe is FIETSEN. Vanaf volgende week ben ik op (fiets)tour door Nederland om samen met jou hard te lopen. Kijk ik mag het dan wel niet kunnen, maar jij gelukkig wel. Dus kom ik naast je fietsen. Terwijl jij gewoon hardloopt. Vind je dat niet enig? Mag je direct ook mijn nieuwe loopschoenen uittesten en krijg je een shirt van me cadeau, want zo ben ik.

IMG_2080

IMG_2117

11016644_10203935353920631_625611069_n

WORKOUT

Fieke
Door alle festiviteiten bleef het bij één yogasessie op maandag. Verder heb ik een enorme haat-liefde verhouding ontwikkeld met m’n foamroller. Dat ding brengt zo’n helse pijn, maar is tegelijkertijd zo fijn voor m’n eeuwig stijve kuiten. Heeft iemand ervaring met lopen met compressie kousen?

Francien
Lossoe in the Skype ga ik! Ik heb dus sinds vorige week een nieuwe vriend: Vario. Vario is een kruising tussen een treadmill en crosstrainer. Ik maak een soortgelijke loopbeweging met dit apparaat zonder daarbij mijn schenen te belasten. Dit gloednieuwe apparaat is te vinden in de nog nieuwere praktijk van FysioMed op het IJsbaanpad. Ik kan op dit apparaat direct mijn Facebookstatus bijwerken en hele Beyonce marathons kijken op YouTube. Yes ik heb er de komende 30 dagen een nieuwe verslaving bij.

IMG_2043

Processed with VSCOcam with s1 preset

11026698_10203935353960632_1693307962_n

EAT

Fieke
Ik begon goed. Al veel te lang ligt het boek van Rens Kroes naar me te staren, maar al die recepten met hun ingewikkelde woorden die ik dan ook nog eens naar het Engels moet zien te vertalen… Niet ideaal. Daarbij smaakte de appeltaart die ik een tijd geleden met Francien bakte meer naar brood dan naar taart. Toch was het tijd voor een retry. Breakfast muffins. Niet slecht moet ik zeggen. De dag erna werd er weer gebakken. Opnieuw de red velvet, versierd door vriendlief. Verder at ik een aantal keer buiten de deur en heb ik net als in Nederland een abonnement genomen op Hello Fresh. Nooit meer: “Wat eten we vandaag? Bedenk jij  maar.. Nee jij…”

Francien
Rust. Reinheid. Regelmaat. De drie bekende R’en. Helaas kan ik op dit moment vooral zeggen dat ik geen van drieën geniet. Ik geniet enkel van het feit dat Regelink mijn achternaam is, maar daar houdt het ook wel bij op als het om de hoofdletter ‘R’ gaat. Eten is een ding waar ik tijd voor moet maken. Tijd die ik me amper gun. En dus laat ik anderen voor me koken, bakken en braden. Dat scheelt weer tijd en afwas. Ik probeer vooral veel groenten, fruit en eitjes te eten. Alles om ervoor te zorgen dat mijn lichaam sneller herstelt.

Het is nu niet meer een kwestie van maanden, maar van weken. De spanning stijgt! Ga je ons supporten op 4 april?

?

Francien & Fieke

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent