#41 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 11 november is. Op 28 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 17.

Even geen foto’s van mijn dag, maar een heel belangrijke (huishoudelijke) mededeling.

Onderduiken. Anne Frank deed het. Onvrijwillig. Ik volg haar voorbeeld. Of eigenlijk haar dagboek waarin ze me zo gedetailleerd meeneemt in haar leefwereld. Nog nooit ben ik in het Anne Frank huis geweest. Ik fiets er vaak langs op mijn VAN MOOF. En toch ben ik tot op heden niet naar binnen gegaan. Niet omdat de rij ALTIJD veel te lang is, maar enkel omdat ik door haar dagboek dondersgoed denk te weten hoe het er van binnen uitziet.

En nee, ik duik niet onder vanwege een oorlog. Ik duik zeker niet onder omdat ik niet gewenst ben. Ik duik vanaf aanstaande zaterdag onder, omdat ik over elf dagen een volledig boek moet afleveren. Ik ga weg uit Amsterdam. Ik heb letterlijk een hutje op de hei gevonden. Een hele mooi hei zelfs. Het hutje kun je beter een loft noemen. Ik probeer in negen dagen een boek af te ronden. En ja ik heb nog heel wat hoofdstukken te gaan. Maar vanaf zaterdag ben ik er even niet meer voor de buitenwereld. Dan ben ik even helemaal alleen. Afgesloten van alles en iedereen. Dit is een heel bewuste keuze. Mijn Out of Office is al geschreven. Ik heb er zelfs eentje voor Facebook gemaakt.

Het enige wat je van me zult vernemen zijn blogposts in de vorm van diaries, omdat jij belangrijk bent. Jij mag altijd weten hoe het met me gaat en wat ik doe. De 26ste vertrek ik trouwens richting Curacao. Ik neem zelfs een heel team mee, om je vanaf moment één op de hoogte te houden. Vind je dat goed?

BTW, vanaf volgende week woensdag vind je op de woensdag gewoon weer een VOEDzooi, want Jenny’s leven is dan weer helemaal op de rit.

Ik spreek je morgen om je meer te vertellen over de dag van vandaag. Goed? Ik ga nu met een kaarsje, wijntje en een laptop zonder internet verder werken aan mijn boek.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent