#42 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 12 november is. Op 28 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 16.

Vandaag interview ik mezelf. De vragen zijn echter afkomstig van jou (jullie weten mijn email inbox allemaal goed te vinden). Ik stel ze alleen hardop aan mezelf.

Francien, hoe kom je aan die tweede rode stipjes op je gezicht? – Joyce
Goede vraag. Die zijn er pas afgelopen jaar bijgekomen. Ze verblijven er permanent. Het zijn er vandaag zelfs vijf! Ik ben heus niet ongesteld hoor. Kent iemand nog een goede dermatoloog? Ik heb namelijk tot vorig jaar nooit last gehad van oneffenheden op mijn gezicht…

Francien, komen je hair extensions ooit nog terug? – Wendy
JA! Absoluut. Ook al kan ik het niet goed verzorgen, ik voel me redelijk lelijk zonder. Maar met de marathon in het vooruitzicht ben ik wel blij dat ze er tijdelijk uit zijn. Wat vind jij? Met of zonder? Dat laat ik aan de lezer over. Ik zie jullie antwoord wel in de comments verschijnen.

Francien, komt er vervanging voor Fieke? – Francien
Fieke is onvervangbaar, maar zeer binnenkort vertel ik je meer over de laatste stand van zaken.

Francien, wat ga je met LINDA.TV doen? – Mama
Ik ben een ontzettend grote fan van de LINDA.TV app en ik wil mezelf binnenkort terugzien in die bewuste app. Waar een wil is, is een weg. Nietwaar?

Francien, wat vind je ervan dat zoveel van je vriendinnen uitkomen met een health boek? – Uitgever
Goede vraag. Ik ben blij dat ik geen boek alla Daisy, Rens, Jet en Annemerel schrijf. Ik vind dat deze vier dames namelijk stuk voor stuk iets neerzetten wat ik ze niet kan en wil nadoen. Zie ik eruit alsof ik uren doorbreng in de keuken, sportschool of op de bank? I wish. Ik kan geen boek schrijven over gezond leven. Daarvoor leef ik te ongezond. Zelf wil ik geen boek schrijven over hardlopen. Info over dat specifieke onderwerp en mijn kijk erop kun je namelijk (gratis) online vinden op mijn website. Trouwens de bovengenoemde boeken vormen perfecte Sinterklaas cadeaus. Just saying.

Francien, waar is je leren broek van? – Femke
Welke? Ik heb er meerdere, maar mijn nieuwste aanwinsten zijn afkomstig van de Zara. Ik kreeg ze cadeau van mijn zweetdate.

Francien, nu we het toch hebben over je zweetdate, waarom is het niets geworden met Jelmer de Boer? – Zweetdate
Zie ik wederom uit alsof ik uren doorbreng in de keuken, sportschool of op de bank? Precies.

Als je niet bang bent voor de dood, waar ben je dan wel bang voor? – Francien
Ik ben bang om afgewezen te worden. ‘Kan ik vanmiddag geknipt worden?’ vraag ik. ‘Nee, we zitten helaas vol vandaag.’ = Dit soort afwijzingen reken ik mezelf persoonlijk aan. Ik kan me hier dus dagenlang ontzettend k*t over voelen.

Je loopt al een tijdje op de aardkloot rond, wat kun je na al die tijd nog steeds niet? – Guus
Mezelf op waarde schatten. Ik cijfer mezelf weg. Vind mezelf niet zo goed als een ander. Gelukkig heb ik inmiddels een team van mensen dat dat voor mij doet. Die opkomt voor mijn belang (en dat van henzelf).

Francien, al eens gedacht aan mediatraining? – Uitgever
Nee, hoezo?! Ah, ik snap het al. Waar kan ik me melden?

Francien, waar luister je na als je loopt? – Michiel
Toen Ik Je Zag. Voorgelezen door Isa Hoes. 

Francien, waarom stond deze post niet voor 00:00 uur online zoals afgesproken? – Alle lezers
Omdat ik er niet eerder aan toekwam. Sorry.

Heb jij nog een vraag voor me die ik moet beantwoorden? Stel je deze dan in de comments. Vind ik leuk! 

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent