Travel motivation

Dit jaar was een goed reisjaar! Ik ben van de sneeuw in februari naar de Big Apple in mei naar Thailand in augustus gegaan. Daarna volgde nog San Francisco en ook Venetië is bezocht dit jaar! I know right;) en ik ben nog niet klaar… Op Eerste Kerstdag stap ik weer op het vliegtuig. Een reis waarin ik het voor het eerst zonder Francien moet doen.

Op elke reis zijn mijn hardloopschoenen meegegaan (op de twee nachten Venice na, handbagage en tijdsgebrek). Rennen in Oostenrijk is eigenlijk niet gelukt. Naast de enorme sneeuw waar we doorheen moesten ploegen, was dit mijn eerste keer skiën ooit, wat uitmondde in gigantische spierpijn. En skiën is ook een sport dus ik vond het gezegend. Op mijn reis naar New York en Miami werd ongeveer elke dag gerend. Of in de gym of in Central Park of over het zonnige strand. Thailand ging iets minder… Het was bloedheet, ik ging te laat naar bed en ik was gewoon niet zo gemotiveerd;) San Fran spreekt natuurlijk voor zich. Daar werd goed gerend!

Mijn motivatie tijdens reizen is dus wisselend. Ik vertrek altijd met de beste bedoelingen, maar of het er daadwerkelijk van komt is altijd maar de vraag.Op mijn komende reis zou ik het fijn vinden als ik zeker wist dat ik m’n schoenen ga gebruiken. Ik kan de ruimte in mijn koffer goed gebruiken namelijk. Dus, hier een lijstje. Hoe blijf je gemotiveerd op vakantie! Gewoon omdat ik het zelf zo goed kan gebruiken…

? Zorg voor sportieve medevakantiegangers. Dat helpt, want je bent niet de enige

? Zorg voor een bestemming waar de zon schijnt, maar waar het niet 50 graden is

? Kies anders een hotel met een gym, hoe hels een loopband ook is

? Organiseer een challenge. De organisator MOET het natuurlijk meer dan halen

? Eet elke dag de lekkerste dingen en ga voor compensatiegedrag

Volgens mij moet het dus goed komen. Want ik voldoe aan ongeveer alle punten. Ik heb geen excuusjes meer;) Keep you posted!!

Wat doe jij om jezelf te motiveren. En hoe doe je dat op vakantie?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent