#47 VOEDzooi

Mag ik een Caramel Light Frappucino met magere melk en suikvrije siroop alstublieft? Deze bestelling doe ik best vaak in de Starbucks. Daar ben ik heel blij mee (want oh wat is het lekker) maar mijn portemonnee vindt het iets minder. Wat ook niet meehelpt is dat ik een Starbucks tegenover mijn huis heb. De verleiding is groot, zeer groot.

Mijn collega Femke kwam vorige week met het ideale idee om hem na te maken en dan met walden farms syrup. Helemaal top! Ik ging het gelijk proberen.

Wat heb je nodig voor 1 frappucino?
2 of 3 espresso’s
Een beker ijsklontjes
1/2 beker magere melk
Een halve tot 1 eetlepel zoetstof
Walden Farm siroop naar smaak (karamel of pancake)

Mix deze ingrediënten samen in een goede blender of keukenmachine en mixen maar! Om het af te maken, doe je net zoals Femke en ik, het ook in een Starbucks beker.

Geniet ervan!

?

Jenny

Check out my blog or follow me on Instagram.

Recent