#5 Dagboek van een halve marathon loopster

Joehoe! Daar ben ik weer. Hoe gaat het met je?

Nog gelopen vandaag? Ik wel. De sportschool (in mijn geval De Workout in Utrecht) besluit ik over te slaan. Mijn nacht is nogal kort. De ochtend om die reden net een uur langer. Om 08:30 uur maak ik mijn vaste ronde door het park. Aldaar spot ik een soort van atletiekbaan. Waarop ik een vijttal intervals wegwerk. Gevolgd door 10 hillsprints. Ik train op dit moment zonder schema en doe vooral waar ik zin in heb. Ik merk wel hoe ver me dat gaat brengen de aankomende maanden. Ik probeer in ieder geval vier keer per week te sporten.

Bij terugkomst probeer ik nog een aantal mails weg te werken en dingen van mijn to-do list af te strepen. Rond 10:30 uur is mijn energie volledig op. Ik pak daarom een powernap mee van 20 minuten. Uiteindelijk ben ik zelfs 2 uur van de aardbodem verdwenen. Kan gebeuren. Om die reden krijgen wij ook een bank op kantoor. Normaal gesproken ervaar ik deze dip rond 16:00 uur. Alleen denk ik nu dat mijn lichaam het even niet meer ziet zitten vanwege de intensieve training van even daarvoor.

In de namiddag heb ik een superleuke afspraak staan. Wordt vervolgd. Dit weekend trouwens al, want ik krijg niet veel later een berichtje of dit weekend naar Copenhagen wil komen om aldaar de 10 kilometer te lopen. Lijkt me een puik plan. Ik vraag of mijn afspraak ook meegaat. Kan ik hem en haar ook direct iets beter leren kennen! Vrijdag stel ik je uitgebreid aan ze voor. Okay?

Na mijn afspraak maak ik nog enkele blogposts af, pleeg wat telefoontjes. Verzend nog een paar mails en dan is het alweer tijd voor de laatste afspraak. Namelijk op bezoek bij één van mijn goede vriendinnen. Die net mama is geworden van een tweede. Ik tref er ook mijn speelkameraatje aan. Ik vermaak me prima met K3 songs meezingen, tekenen en vooral heel veel lekker eten.

En nu lig in mijn bed. Morgen moet ik de gehele dag in Amsterdam zijn, waar ik heel veel afspraken heb. Kortom ik heb er zin in. Ik spreek je morgen!

BTW, heb je mijn speciale playlist al geluisterd terwijl je traint? Nee? Wel doen! Daar ga je zeker harder van lopen!

Slaap lekker!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent