#5 TWO OCEANS DIARY

This sh*t is about to get real. Nog maar een maand! We kunnen het bijna niet geloven! Nieuwsgierig naar onze vooruitgang? Lees dan vooral verder!

11039738_803553143015725_1371909958_n

IMG_2040

RUN

Francien
Vooruitgang? Zo wil ik het niet noemen. Ik maakte juist een pas op de plaats. Letterlijk en figuurlijk. De één krijgt bedrust. Ik krijg looprust. Alles om het herstel zo voorspoedig mogelijk te laten lopen. Ja ik begin ‘em behoorlijk te knijpen, maar als ik mijn fysio mag geloven, dan sta ik fit en wel aan de start op 4 april. Let’s hope so.

Fieke
De helft van mijn week bracht ik door in Nederland. Dat betekent eigenlijk altijd dat elke seconde van d’r dag zo’n beetje is volgepland. Gelukkig vond ik dinsdag in Newcastle nog tijd voor een snelle 6 en liep ik gisteren braaf 14km. Die heel erg lekker ging trouwens. Kan hebben gelegen aan de windkracht 6 in m’n rug, slimme routeplanning noem ik dat;)

10832219_820499804700230_1853551486_nWORKOUT

Francien
Is (rennen &) vliegen ook een workout? Zoals ik daarnet al aangaf, ik sta stil. Nee ik doe ook geen oefeningen. Is dat goed? Nee. Ik wilde eigenlijk zeggen ‘Het is niet anders.’ Het is wel anders. Mijn prioriteit lag er de afgelopen week totaal niet. Ik ben vooral druk met van alles en nog wat. Nope dat is niet ideaal, helemaal niet nu de start zo dichtbij komt. Hoe ga ik dat oplossen? Goede vraag. Plannen is denk ik het antwoord. Sterker nog, laat dat ‘denk ik’ maar weg.

Fieke
Again, weinig tijd is wat deze week in de weg zat. Ik zat dan ook welgeteld 1 keer in de gym en een overtuigende 0 keer op m’n yogamat… Laten we het er op houden dat een beetje rust op z’n tijd goed is. Want die run van gister ging veel te lekker!

11004997_1379149962402760_799001808_n

Schermafbeelding 2015-03-02 om 09.59.58

EAT

Francien
Ik stop alles in mijn mond wat God me verboden heeft. De kilo’s vliegen eraan. Of ik daar blij mee ben? Nee. Laat ik het zo zeggen. Ik heb mijn eetgedrag de afgelopen week niet onder controle gehad. Alles moet tussen de bedrijven door en dat werkt gewoon niet voor mij. Dan eet ik elke keer zoveel, omdat ik niet weet wanneer ik weer aan eten toekom. En bij nader inzicht kom ik op die manier toch vaker dan verwacht in aanraking met voedsel. Ja de structuur ontbrak deze week compleet.

Fieke
Ohh tijd is een probleem van een bezoek aan Nederland, maar eten is minstens zo’n groot probleem… Ik was in totaal 3 avonden in het land en ben precies 3 keer uiteten geweest. En dan drink ik af en toe een wijntje ja. Wel koos ik vaak voor kip, maar daar tegenover staat ook een verjaardagstoetje, dus dat heft elkaar weer lekker op. Gelukkig was het gezellig! En deze week ben ik jarig dus verwacht volgende week vooral een taart verslag;)

Zoals je leest heeft Francien dus behoorlijk hard gefaald de afgelopen week. Tijd om zichzelf te herpakken! Heb jij al een zweetdate gehad met de prachtige en aangename buitenlucht?

?

Fieke & Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent