#50 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 20 november is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 9.

Sorry (zoals Justin Bieber zou zingen), ik heb tegen je gelogen. Ik was toch echt in de veronderstelling dat ik de 28ste een marathon loop. En wat blijkt? Ik loop pas zondag de 29ste. Oeps. Het spijt me. Dan heb ik dus nog één extra dag om me voor te bereiden. Dat gaat echt een wereld van verschil maken. Dat weet ik zeker. Weet je wie er trouwens met me meegaan naar Curaçao? Fotografe Joyce en Floor. Die laatste die ken je waarschijnlijk nog niet. Deze diëtiste in spe (ze is bijna afgestudeerd) vergezeld mij en Joyce en daar ben ik me toch een potje blij mee! Niet normaal. Dan kan ze jou en mij mooi vertellen wat ik alvorens die marathon moet eten en drinken. Is dat niet handig? Daarnaast gaan Joyce en Floor ook live verslag doen tijdens de marathon. Dit betekent dat ze alles, maar dan ook echt alles, in beeld gaan brengen. Zodat jij over mijn schouder mee kunt kijken. Op zondag de 29ste dus. Schrijf je dat vast in je agenda?

IMG_0756

Het is me niet ontgaan dat je je lichtelijk zorgen maakt over mijn fysieke gesteldheid. Ik loop. Soms heel ver en soms gewoon kleine stukjes. Ik geloof erin dat ik dit kan. Het motto van deze marathon? ‘Je beste tijd.’ Dat kun je natuurlijk op twee manieren interpreteren, maar je begrijpt dat ik vooral ga voor een leuke tijd. Ik weet niet of je het lopen van een marathon perse leuk kunt noemen, maar zo ervaar ik het wel. Ik heb er ontzettend veel zin in.

Ik wil je trouwens nog even bedanken voor de tips die je voor me hebt achtergelaten op Facebook. Zo lief! Op basis hiervan heeft CBTE (Curaçao Tourist Board Europe) onze trip samengesteld. Ook dat ga ik allemaal voor je in beeld brengen samen met Floor en Joyce.

Dan nog de vraag van de dag. Francien, wat heb je vandaag allemaal uitgespookt? Niet bijzonder veel. Ik heb een aantal telefoontjes gepleegd met oud-klasgenoten om wat dingen voor mijn boek te verifiëren. Joyce is even langsgekomen om wat dingen voor de reis te bespreken. Ze kwam niet met lege handen. Ze heeft gewoon een kofferset van SuitSuit voor me meegebracht en die is me toch een potje mooi. Laat ik je donderdag wel even zien als ik op het vliegveld ben. Goed?

IMG_0766

 

Het is nu 23:36 en ik ga weer verder met schrijven en genieten van dit fijne plekje op de hei. Ik ben ’s nachts toch echt op mijn best als het gaat om mijn boek. Dus geniet van je weekend. Ik spreek je morgen weer! Ga je trouwens nog lopen dit weekend? Waar en hoe ver?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent