#52 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 22 november is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 7.

En dan is het voorbij mijn verblijf in een hutje op de hei. Deze week kom ik bij je terug met een ode aan dit fijne huisje. Ik wens namelijk iedereen die ik ken namelijk zo’n prettig en fijn verblijf toe.

Ik ben al vroeg wakker, na een lange nacht waarin heel veel woorden mijn digitale papier hebben gevonden. Ik kan me vaag herinneren dat ik nog een gesprek heb gevoerd vanaf de wc om 01:27 uur met een vriendin die me halfdronken ook vanaf een wc belde. Het was een mooi en eerlijk gesprek. Zo gaat dat met gesprekken op de wc in het holst van de nacht.

Toch besluit ik nog even te blijven liggen. Ik heb mijn rust nodig. Over precies een week loop ik een marathon. Ik kan beter compleet uitgerust aan de start verschijnen. Right? Om 09:30 uur raken mijn blote voeten de vloer aan. Tijd om op te staan. Ik ruim eerst het huisje op en daarna plaats ik een blogpost. Rond 12:00 uur verlaat ik mijn loft. Ik heb het er werkelijk waar heerlijk gehad.

IMG_0838

IMG_0846

Ik ga terug naar Utrecht. Waar een hele lieve zweetdate op me wacht. Ik lig de hele middag naast hem op de bank. Niets te doen. Kan ik namelijk ook enorm van genieten. In de avond staat er een kaasfondue op me te wachten die overigens totaal mislukt. Iets met A D H D en A D D in de mix. Daarna leg ik mezelf weer te rusten op de bank.

IMG_0857

Mijn leven klinkt best saai zo, maar ik noem dit eerder stilte voor de storm.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent