#6 Dagboek van een hardloopster

Genade. Genade. Ja ik sport (te kort). Ja ik eet (ongezond). Ja ik slaap (bijna niet). Ja ik schrijf (emails). Ja ik praat (op de radio).

Het media circus wordt met de dag intensiever. Eveneens probeer ik er alles aan te doen om zoveel mogelijk deals te sluiten voor jou samen met Joyce. En geloof wat komen er vette dingen aan voor jou en mij. Ik probeer net als jij 15 workouts te doen. Alhoewel mensen me zelfs in de sportschool weten te vinden. Ik sta daardoor niet geheel ontspannen in de gym op dit moment. Alsin ik sta de op loopband. Wordt gebeld (ja geen telefoon meenemen als je gaat sporten, normaal gesproken laat ik die achterwege alleen kan dit vanwege de extreme drukte niet). Wordt herinnerd aan een taak waar ik nog niet aan toegekomen ben en plotsklap sta ik stijf van de stress. Het lopen ontspant dan ook even niet meer. En dus duik ik de sauna in. Telefoon in het kluisje en hoppa liggen en niets doen. Jammer maar helaas. Daar lig ik dan. Poedeltje naakt. Nadenkend over de emails en blogposts die ik nog allemaal moet schrijven. En dus leg ik de focus op mijn ademhaling. En toch zweef ik constant met mij gedachte naar emails en blogposts. Na vijf minuten ben ik er klaar mee en stap ik nog gestreste dan ooit onder de koude douche. Dat is misschien de enige minuut in mijn dag waarop ik niet met Girls Love 2 Run en het boek bezig ben, omdat ik word overvallen doe die verdomde koude waterstraal. Het is bijna ontspannend, maar toch weer niet.

Dus als je geen blogpost online ziet komen de komende tijd dan komt omdat mijn dag telkens zo raar loopt. Nog raarder dan hoe het er voorheen aan toeging. Dat wil niet zeggen dat ik niet aan je denk. Ik denk eigenlijk alleen maar aan jou. En je herinnert me eraan dat je er elke dag voor mij bent door te gekke #JANUari foto’s te posten. Vind ik nog steeds heel lief.

Dat het af en toe ietsje minder over hardlopen gaat dan gewenst, daar kan ik inkomen. Maar geloof me alles wat ik nu aan regelen ben heeft straks te maken met het samen hardlopen met jou. Dus verwacht in het raceseizoen een overload aan hardloopposts. Deal?

Je vraagt je natuurlijk af waar ik zoal uithang? Wil je daarvan een live verslaglegging dan kun je daarvoor terecht op snapchat. Gebruikersnaam? Girls Love 2 Run. Wil je een pagina uit mijn dagboek lezen, dan ben je hier aan het juiste adres.Ik moet gewoon serieus nu mijn agenda erbij pakken om te zien waar ik ook alweer allemaal was de afgelopen week.

IMG_3124

Dinsdag
Ik en Joyce hebben een meet-up met stagiaire Britt. Die een onderzoek is gestart over en naar Girls Love 2 Run. Joyce en ik bespreken met het haar het onderzoeksvoorstel en zijn enorm blij met het resultaat. Die Brittje is goed jonguh! In de avond breng ik een bezoekje aan de gym. Waar ik een half uurtje jog om de rest van de tijd naar emails op mijn telefoon te staren. #BADGIRL

IMG_3123

IMG_3122

IMG_3126

Woensdag
Tijd voor Radiobezoekje nummer twee. Dit keer ben ik te gast op Radio 1. OM precies te zijn bij de Nieuws BV gepresenteerd door Erik Corton. Samen met een strafrechtadvocate en een bewindvoerster van Meldpunt Kinderporno. Dit keer ben ik minder zenuwachtig dan bij mijn eerste radio optreden. En dat is maar goed ook, want er staan nog heel veel radio bezoeken op de agenda de aankomende weken. De ochtend voorafgaand aan dit optreden, sta ik aan aan. Ja in inderdaad aan aan. Alsin ik heb ontzettend last van mijn eigen onrust en word daardoor zelfs lichtelijk geblokkeerd. Ik focus me daarom vooral op het interview. Later die dag beantwoord ik mails en sta ik weer op de hardloopband. Weer hetzelfde tafereel, ontspannend is het gewoon niet. Ik werk tot een uur of 01:00 aan een voorstel en dan zoek ik mijn bed op.

IMG_3121

Vandaag
Ik leg samen met Joyce de laatste hand aan een mooi voorstel. Waarna we het diezelfde middag nog presenteren. Wij enthousiast, zij enthousiast (klant). Hopelijk jij straks ook. En nu zit ik alweer een tijdje achter mijn laptop. Waar ik probeer om blogposts te schrijven en mails te beantwoorden. Een blikje Red Bull houdt me in leven, maar daarmee is dan ook alles gezegd.

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Steven TipsJoyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent