#6 Dagboek van een halve marathon loopster

Hey! Daar ben ik weer. Het is 23:20 uur als ik mijn laptop mag geloven. Eigenlijk zou ik vandaag niet lopen, maar af toe moet je even stoom afblazen door toch nog een run te doen. Ietwat later op de avond en mijn zweetdate is zo aardig om me te vergezellen. Dan hoef ik dus niet in mijn eentje door de binnenstad van Utrecht te zwerven. Waar overigens ook niets mis mee is.

Vandaag voelt trouwens niet als een werkdag. Ik ontmoet Jenny voor een ontbijt en bijpraatsessie. Ga daarna preventief naar de mondhygiëniste. Waar je niet goed in bent moet je uitbesteden. Ik blink niet echt uit in tandenpoetsen. Ik raak namelijk snel afgeleid tijdens dit dagelijkse karweitje. Waardoor ik op de automatisch piloot poets. Super suf. De mondhygiëniste herinnert me er daarom 4 per jaar aan, dat ik hier beter op moet letten.

In de namiddag ontmoet ik Debbie in het Volkshotel, wederom bij te kletsen. Ik weet niet of je het gezien hebt, maar als er op dit moment iemand hard aan de weg aan het timmeren is. Dan is zij het wel. Zowel op persoonlijk als werk vlak. Heel leuk om te zien en te lezen (HINT).

Ik vertrek dus aanstaande vrijdag naar Copenhagen om daar zaterdagochtend 12 kilometer te lopen. Zie het als een warm-up rondje voor de Damloop. Waarbij 16 kilometer op het programma staat. En die zondag daar dan weer op loop ik al 21 kilometer in Disneyland Paris. Can’t wait!

Ik spreek je morgen weer!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent