#6 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar Black M met Je suis chez moi
Wat veel mensen niet weten is, is dat ik dagelijks word doodgegooid met Franstalige muziek, omdat Joyce denkt dat ik Frans ben. BEN IK NIET! Maar goed, Joyce gaat as I speak helemaal los op dit nummer. Hiermee ondersteunt de Franse Olympische afvaardiging.

[YouTube]

Turnsters tijdens kwalificatie WK turnen

2. #GOTD: game of the day is de
Heb je gisteren net als ik gekeken naar de landenfinale van het turnen? Nederland werd knap 7de. Dat is een groot applaus waard. Vooral Eythora Thorsdottir gooide hoge ogen met haar oefening aan de brug met ongelijke leggers! Lieke Wevers was voortreffelijk op de balk. Laat dit een voorbode zijn voor haar individuele toestel finale! Kortom dit een dreamteam waar Joyce en ik heel trots op zijn. 

[NOS Sport]

2a642233d1e62d7d_CnDWscdVIAIx5dS

3. #AOTD: atlete of the day is Team USA turnster Simone Biles
Team USA daarentegen maakte ontzettend veel indruk op mij tijdens diezelfde turnwedstrijd. Ze waren zo zelfverzekerd van hun eigen kunnen en dat moet als je bij de beste acht van de wereld hoort. Ze trainen dagelijks gemiddeld zo’n 7 á 8 uur per dag om op het allerhoogste niveau te presteren. Mijn aandacht ging in het bijzonder uit naar turnster Simone Biles. De middelste in deze foto. Haar sprongkracht en afzet zorgen ervoor dat elke beweging die ze maakt raak is. Kortom dit meisje moet je gewoon even volgen op haar Instagram.

[Popsugar]

Screen Shot 2016-08-10 at 11.45.35 AM

4. #IOTD: instagramaccount (& snapchat) of the day is gewonnen door Usain Bolt
De beste man trekt overal waar hij maar kan zijn telefoon. Hij heeft namelijk sinds twee weken een verrified snapchat account. Dus allemaal volgen! Wist je trouwens dat dit Usain’s laatste Spelen zijn? Hij maakte maandag bekend dat hij alles heeft bereikt wat hij wilde bereiken en dan kun je wel blijven doorgaan tot het oneindige, maar dat hoeft van hem gewoon niet.

[@usainbolt]

5. #VOTD: video of the day gaat is toch wel de ‘Huilende Haka’
De huilende haak wordt hier opgevoerd door Rugby Sevens. ‘Het Nieuw-Zeelandse damesteam verloor vannacht van Australië in de finale van de rugby sevens. Toch waren alle ogen na afloop van de wedstrijd op de verliezende ploeg gericht.’

[LINDA.NIEUWS]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent