#5 De 5 trending (Rio) hashtags of the day

Joyce en ik zagen een ontzettend leuke post voorbij komen op Man Repeller en dachten direct, dit moeten we ook met jou delen! Je bent vast wel bekend met de hashtag #OOTD (outfit of the day). Hiermee tonen dagelijks wereldwijd meisjes hun favoriete outfits van de dag. Maar naast outfits zijn er nog veel meer hastags te bedenken die iets aanduiden wat op die dag hot is. Bijvoorbeeld je favo nummer #MOTD (music of the day) of #DOTD (dance of the day). En omdat de aankomende vier weken geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en er ontzettend veel nieuws wordt gepubliceerd rondom dit alles, geven wij je dagelijks een update aan de hand van de verschillende hashtags of the day!

1. #MOTD: music of the day gaat naar Netsky met Rio
Ik draai dit nummer al meer dan 3 maanden grijs. I suggest you do the same.

[YouTube]

Screen Shot 2016-08-09 at 3.53.19 PM

2.#GOTD: game of the day is overwinning van Anicka van Emden
‘Judoka Anicka van Emden begint haar olympisch toernooi met een overwinning. De Russische Jekaterina Valkova werd over de knie gelegd.’

[NOS Sport]

Screen Shot 2016-08-09 at 3.11.23 PM

3. #AOTD: atlete of the day is turnster Oksana Chusovitina
Turnster Oksana Chusovitina neemt voor de 7de maal deel aan De Spelen! Ze is inmiddels 41 lentes jong en neemt deel sinds 1992. Ze won goud op haar eerste Olympische Spelen, ze was toen 17 – nog voordat haar concurrenten van vandaag waren geboren. In 2008 schreef op sprong zilver achter haar naam. “Ik hou gewoon van deze sport, dat maakt het mogelijk om dit nog steeds te doen.” Zegt ze.

[CNN]

Screen Shot 2016-08-09 at 3.40.25 PM

4. #IOTD: instagramaccount of the day is gewonnen door @TomDaley1994
Ik wil dus op zweetdate met Tom Daley. Schoonspringer van beroep. Helaas (voor mij) valt hij op mannen. Maar j*zus, wat is die vent knap. Daarnaast kan hij dus ook nog eens heel goed schoonspringen. Gisteren behaalde hij al brons met synchroon springen. Hopelijk krijg ik hem in Rio in levende lijve te zien!

[@tomdaley]

5. #VOTD: video of the day gaat naar Usain Bolt’s samba 
Usain’s soepele heupen zorgen ervoor dat hij met het grootste gemak de samba danst…

[YouTube]

Heb je de aankomende weken dingen die passen bij de bovenstaande hashtags schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen via Instagram, Snapchat en Facebook. Hoe meer input, hoe leuker! Nietwaar?

?

Riogelink de Joyceiro

Fotografie door Gaard van Vugt & Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent