#6 Knappe Annemerel

TRRRRRRING, TRRRRRRING, TRRRRRRING. #FML denk ik direct. Mijn tweede gedachte? Dit is niet ok. Ik weet precies hoe laat het is; tijd om op te staan. Met amper 2 uur slaap komt dit moment TE vroeg.

Annemerel, ik moet dus sporten, zet er een‘o’ tussen, haal ‘en’ weg en je houdt ‘spoort’ over. Plaats daarachter het woord ‘niet’ en dan weet je helemaal hoe laat het is.

Wie moet er nou om 07:00 uur in de gym zijn? Ik dus! Al 4 weken achter elkaar. Ik kruip over mijn (slaap) date heen het bed uit en besef me dat een slaapkamer workout, eerder die nacht, dé oplossing was geweest. Helaas was ik niet in die staat van dienst gisteravond. Iets met ‘ik zag een bed’ en wat er al in lag boeide me totaal niet. Ik wilde enkel een date met een kussen en een laken.

Annemerel, nu sta ik hier. In een huis dat niet het mijne is, in een t-shirt dat ook al niet van mij is. Ik maak me zo snel mogelijk uit de voeten. 2 Minuten later sta ik zonder ontbijt, maar met mijn jas en tas buiten. Ik wil terug naar (zijn of) mijn bed. De fietstocht naar de gym bedraagt slecht 5 minuten, als ik Google moet geloven. Het is altijd even zoeken waar ik me bevind na een dergelijke spontane (slaap)date.

Annemerel, 3 straten en 400 meter verderop slaat het noodlot toe; de regen komt met bakken uit de hemel vallen. Dit is wederom niet ok. De vogeltjes fluiten ook al niet, de sneeuwklokjes en narcissen die ik onderweg tegenkom zijn op sterven na dood. Het is toch lente?!

Annemerel, de zon hoort gewoon te schijnen! Dat maakt alles zoveel mooier en aangenamer. Dan zou die man die ik daarnet bijna voor, en daardoor ook van, de sokken reed, omdat ik naar mijn navigatie keek in plaats van de weg niet de woorden ‘Kijk uit trut!’ hebben uitgeschreeuwd. En als diezelfde zon zich gewoon had laten zien dan was ik nu niet zo stront saggerijnig geweest.

Annemerel, ik ben inmiddels in de gym aangekomen. Ik stap, as we speak, op de crosstrainer en kom in (loop)beweging. Mijn bui verdwijnt als sneeuw voor de (lente)zon. Dan weet ik weer waarom ik zo vroeg ben opgestaan, weer of geen weer, IK BEN ER WEER! En owja voor de mooiweerloopsters onder (mijn lezers) sporten is altijd de oplossing voor (bijna) al je problematieken, ook als de zon dus niet schijnt!

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

Recent