#6 Run&Chill

Het weekend staat alweer bijna voor de deur, maar na ADE (en de nodige ziekenhuis bezoeken ivm een aflatend lichaam dat me even in de steek liet) doe ik het nog even rustig aan. Dat betekent natuurlijk niet dat ik twee dagen achter de geraniums ga zitten, hieronder wat inspiratie voor als jij nog geen plannen hebt.

Vrijdagavond in het Van Gogh Museum
Ben jij nog niet dansvloer-proof op vrijdag na een heftig weekendje ADE? Breng dan een bezoekje aan het Van Gogh Museum. Elke vrijdag is het museum open tot 22.00 uur voor een avond met dj’s, gratis rondleidingen en een cocktailbar. Laat je me weten hoe je het hebt gehad?

One stop shop: H&M
Als echte H&M-aholic is het je vast niet ontgaan: afgelopen vrijdag is de (voorlopig) grootste flagship store van H&M in Europa geopend. In het drie verdiepingen tellende pand vind je niet alleen kleding van alle labels van H&M, maar ook Weekday, Monki en alle speciale collecties. Kortom: een one stop shop walhalla om een outfit te scoren voor elk moment van de dag.

De echte modeliefhebbers kunnen meteen een bezoekje brengen aan het museum Boijmans Van Beuningen om de expositie The Future of Fashion is Now te bewonderen. Deze is tot en met 18 januari 2015 te zien.

Gekaapt
Ik volg ze ondertussen al een tijdje door Amsterdam: pop-up store Gekaapt. Van de Jan Eef zijn ze via de Kinkerstraat op de Bilderdijk beland waar ze de komende zes maanden te vinden zijn met hun prachtige duurzame producten. Of je nou op zoek bent naar een eye-catcher voor in de woonkamer, een mooi vintage kledingstuk of zelfs een nieuwe fiets, bij Gekaapt zit je goed. Vergeet na afloop niet om aan te schuiven in de koffiebar voor een lekkere koffie, sapje of tosti.

Nasty Night Trail Run
Er bestaat dus zoiets als de Nasty Night Trail. Ik moest direct even aan Destiny’s Child, Nasty Girl denken. ‘De start van deze trail is op zaterdag 25 oktober om 20.45 uur bij paviljoen de Duinrand, Strandweg 4 te Oostvoorne. Het pittige  parcours bevindt zich op sommige gedeelten op de scheidslijn van industrie en natuur, waaronder een flink stuk duingebied, en kent flinke hoogteverschillen. De afstand bedraagt ruim 13 kilometer en bij deelname is een hoofdlamp verplicht en noodzakelijk! Je wordt onthaald met een kop erwtensoep.’ Je kunt je op de dag zelf om 18.30 uur nog inschrijven voor deze nu al onvergetelijke race.

Bosloop Amsterdam
Bloed, zweet en tranen. Ik zag het allemaal aan me voorbij komen afgelopen zondag tijdens de TCS Amsterdam (Halve) Marathon, terwijl ik je vanaf de zijlijn stond toe te schreeuwen. De komende tijd is het zaak dat je lichaam rustig de tijd heeft om te herstellen. Het is en blijft een aanslag op je lichaam. Gelukkig kan een korte shake-out run geen kwaad. Zondagochtend kun je daarom in het Amsterdamse Bos meedoen aan de Bosloop. Ik raad je aan om de 5 of 10 kilometer te doen. Diehards pakken de 15 kilometer mee.

Waar hang jij uit dit weekend? 

PH: Metro, Running Junkies

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

 

Recent