#6 WORKITOUT

Allereerst wil ik je bedanken voor de te lieve reacties die ik kreeg op het nemen van mijn ontslag. Door jou loop ik voor heel even met mijn hoofd in de wolken. Dank daarvoor.

En nu? ‘Francien wat is je plan?’ ik heb een plan, maar eigenlijk ook weer niet. Ik wil het komende jaar vooral heel veel dingen beleven samen met jou. Daar kan geen plan tegenop. De dingen die ik wil bereiken zijn opgeslagen in mijn hoofd. Of ik bang ben? Ja. Ik heb namelijk vanaf maandag geen laptop (die moet ik inleveren op mijn werk) meer. Hoe ga je dan bloggen? Ik kom wel met een oplossing en ik heb ook geen telefoon (want die is ook van mijn werk). Gelukkig zijn er internetcafés en telefooncellen (die heb ik trouwens al heel lang niet meer gespot). Ik heb alleen maar een paar hardloopschoenen nodig en jou natuurlijk.

Ik kan trouwens niet stilzitten, dus ik moet mezelf heel goed zien te vermaken. Het liefst pak ik vandaag nog mijn koffer om de wereld over te rennen en vliegen. Wat er dan in mijn koffer gaat? Hardloopschoenen en jij. Dat zijn de enige twee dingen die ik nodig heb om te overleven en een paspoort. Ik ga het komende jaar vooral opzoek naar ervaringen die me (hopelijk) mijn hele leven bijblijven, daar heb ik namelijk meer aan dan materiele dingen.

Vanochtend ben ik trouwens geland in Stockholm om daar afscheid te nemen van mijn Zweedse collega’s. Zaterdag maak ik nog één ding bekend. Op die dag heb ik jouw hulp heel hard nodig.

Zie ik je zaterdag right here? 

Foto: Joyce Bongers

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent