#6 (Zweet)date

Waarom is op date gaan niet net zo gemakkelijk als je hardloopschoenen aantrekken en gaan? Ik bedoel, binnen nu en 55 minuten ga ik op date. Wat moet ik aan? Waar zit die plek ook alweer waren we hebben afgesproken? Is mijn telefoon opgeladen? Zijn mijn vriendinnetjes on my side als ik gered moet worden? Wat doe ik met mijn haar? Godver waar is mijn föhn?   Sh*t ik heb nog maar 14 minuten om me klaar te maken. Waarom maakte ik van een zweetdate ook alweer een gewone date?!

Mijn dag is zo als je merkt hectisch. Na een slapeloze nacht, een heerlijke vlucht en drie Skypecalls + verhuizing en het regelen van een slaapplek ben ik aan het einde van mijn Latijn. Dat gebeurt mijn dus ook wel eens. Echter is dit zeldzaam.

Hardlopen was zoveel makkelijker geweest. Dan had ik de weg geweten, was make-up geen issue, want dat loopt toch uit. Mijn gezicht kleurt vanzelf rood. Mijn haar fiks ik voorafgaand met wat haarlak (dit doe ik normaal overigens niet). Daarnaast kan ik praten en rennen tegelijk. Of mijn date dat kan is nog maar de vraag. Toch heb ik er zelf voor gekozen op een ‘normale’ date te gaan. Dat is weer eens wat anders dan al dat gezweetdate.

Morgen vertel ik je meer over mijn rete drukke week. Goed? Zoals je begrijpt I got to go! Tot morgen. 

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent