#60 Dagboek van een loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 7 #DOcember is en dat ik op 17/70 kilometer zit.

JETLAG IK HAAT JE. Ik ben er zelfs helemaal door uitgeput. Het is nu half vier en het enige wat ik wil is slapen. De afgelopen dagen waren ontzettend intensief en verdrietig. Helaas zijn deze gebeurtenissen even met geen pen te beschrijven. Gooi daar een extreem zware jetlag bij en je hebt een Francien die extreem moe is.

IMG_4643
Toch is het dehoogste tijdom mijn dagboek posts weer op te pakken, want dat heb ik je beloofd. Na een slapeloze nacht probeer ik mezelf rond 07:00 uur uit bed te hijsen. Dit lukt niet. Mijn zweetdate brengt daar gelukkig verandering in door de dekens in beslag te nemen. Ik neem een douche in de hoop het slaaptekort te compenseren. Het doet echter geen wonderen. Ik kleed me aan, werp nog een laatste blik op de ontvangen sinterklaas cadeausen vertrek richting Amsterdam, waar ik een meeting heb met mijn management.

IMG_1535

Daarna staat er een eerste interview op de planning. Een hele lieve interviewster van VROUW (inderdaad de bijlage van de Telegraaf) zit voor mij. Het gesprek is ontzettend fijn. Ik ben benieuwd naar de uitwerking die in februari terug te zien zal zijn. Daarna mag ik de visagie in. Ik hou ervan om opgemaakt te worden. Een uitgebreide shoot in het Beatrixpark volgt. Ik geniet van het buiten zijn, maar merk dat ik langzaam inkak.

IMG_1538

 

IMG_1539

Het tweede interview met Grazia wordt vanwege familieomstandigheden gecanceld. Ik laat de boel de boel en ga naar huis. Om er bij thuiskomst achter te komen dat ik mijn sleutel niet in mijn bezit is. En nu zit ik een cafeetje te wachten totdat de sleutel wordt gebracht. Ik kan mijn ogen bijna niet meer openhouden. Ik ga zo voor een powernap. Hopelijk kan ik dan vanavond na 20:00 uur nog wat werk verrichten.

Ik spreek je morgen weer. Enjoy your day!

?

Francien

Foto door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent