#7 & 8 Dagboek van een hardloopster

Wat je vaak niet ziet aan de voorzijde van een blog is, is dat de mensen die erachter staan af en toe ook weleens dreigen om te vallen. Op dit moment ben ik, Francien, in die positie terecht gekomen. Alhoewel, wonder boven wonder sta ik nog net. Ook al gebeurt er op dit moment van alles en nog wat in mijn leven (wel allemaal hele leuke dingen). Waardoor ik niet altijd weet waar ik het zoeken moet. Gelukkig heb ik een heel fijn team om me heen staan (Joyce, Anneloes, Roderik, Dennis, Erik, Eline, Tessa, Frederika). Al deze mensen zorgen ervoor dat ik zo goed en zo kwaad als dat gaat mijn ding kan doen. Ik kan je ieder geval meenemen waar ik zoal mee bezig ben geweest deze week en datzelfde laat Joyce je ook graag zien.

unnamed

unnamed-1

unnamed-2

unnamed-3

unnamed-4

Diary 29 januari GL2R (3)

Diary 29 januari GL2R (7)

Maandag
Joyce is te gast op de Modefabriek om aldaar inspiratie op te doen voor een toekomstige Girls Love 2 Run project. Ondertussen bezoek ik een basisschool onder de rook van Nijmegen. Voor mij staat de 11-jarige Isa. Ze houdt haar boekpresentatie. Ze bespreekt niet mijn boek, maar het boek ‘Onder Mijn Huid’ (van Marlies Slegers). Gelijk aan mijn verhaal, maar dan gericht op young adults. Ik was ben stomheid geslagen. Isa maakt sexting bespreekbaar in groep acht, zonder blikken of blozen! Een klas van 30 kinderen kijkt ademloos toe. Dan is het mijn beurt. Als ik de klas vertel dat het mij daadwerkelijk is overkomen, word ik gedwongen in alle rust mijn verhaal te doen. Ja, ik heb voor heel veel verschillende groepen en mensen gestaan, maar nooit eerder voor een basisschoolklas. Ik moet ontzettend voorzichtig zijn met wat ik zeg. En ik dien de klas samen met Isa en docenten in te laten zien wat de impact van sexting kan zijn. De missie is geslaagd als Isa een 8.5 krijgt voor haar boekbespreking en een tien voor originaliteit. Als het aan mij ligt krijgt ze tweemaal een tien. Ze leest zelfs nog een stukje voor. Nooit eerder heb ik iemand gehoord die met zo’n gemak en pracht intonatie een stuk voordraagt. Ik ben onder de indruk.

Diary 29 januari GL2R (5)

In de namiddag heb ik een lunch afspraak met een goede vriend van mij die ik eens in de zoveel tijd zie. Ik weet niet waarom, maar soms vind ik het ontzettend fijn om met een soort van buitenstander te praten over mijn leven. Dus even niet over wat iedereen ziet, maar gewoon de dingen die je als vrienden onder elkaar bespreekt. Ik vind het eveneens leuk om te zien hoe die vriend zich blijft ontwikkelen. Na de lunch pak ik mijn werkzaamheden weer op en werk mails weg. Als ik terugkeer naar Utrecht glip ik nog snel even de Zara in, om aldaar babykleding te scoren voor mijn zweetdate van morgen.

Diary 29 januari GL2R (4)

Dinsdag
Mijn zweetdate wacht me op in Zoetermeer, dat ik enkel ken van Snowworld Zoetermeer. Ik heb geen idee waar het ligt, maar als ik Google Maps moet geloven heb ik een trein, bus en nog een bus nodig om er te komen. Om daarna nog twee kilometer te voet af te leggen. Ik ga op tijd weg, want deze zweetdate kan ik absoluut niet laten wachten. Ik heb namelijk een zweetdate met niemand minder dan Gregory Sedoc. De beste man is maar liefst zevenvoudig Nederlands kampioen op de 110 meter hordelopen. Hij wil nog een keer vlammen op het EK Atletiek in eigen land. En hopelijk kwalificeert hij zich dan ook gelijk voor Rio. Binnenkort vertel ik je meer over deze te gekke zweetdate en de invulling daarvan.

In de namiddag ga ik op bezoek bij mijn management om aldaar een broodje gezond te eten en om mijn agenda door te nemen voor de aankomende maand. Dat ik het druk ga krijgen weet ik zeker. Maar hoe zorg ik er nou voor dat ik kan bloggen voor Girls Love 2 Run, sporten en de media te woord sta? Precies, daarvoor heb ik dus een management, zakenpartner en PR tante nodig. En dus bespreken we alles wat me te wachten staat. Ik ga je natuurlijk uitgebreid op de hoogte houden de aankomende maand.

Diary 29 januari GL2R (2)

Woensdag
In de ochtend heb ik een meeting over een project dat ik zeer binnenkort voor jou uitrol! En dat is me toch een potje leuk. Joyce zet ondertussen niemand minder dan hoofdredacteur Olivier Heimel op de foto. In de namiddag rijden we tezamen naar Hoevelaken (ken ik ook alleen als file knooppunt), om aldaar een te meeten met een potentiële nieuwe klant. Spannend!

Diary 29 januari GL2R (1)

Diary 29 januari GL2R (8)

Donderdag
Ik probeer in De Workout mijn ding te doen, maar helaas staat ook nu weer mijn telefoon roodgloeiend. De stilte voor de storm is officieel voorbij. Ik ben er klaar voor. Laat februari maar komen. Later vandaag zijn Joyce en ik aanwezig bij de lancering van de adidas Boost Pure X en daar heb ik echt zin in. Het belooft een revolutionaire schoen te zijn… Binnenkort vertel ik je er alles over in een uitgebreide blogpost. Overigens gaan niet alleen Joyce en ik de schoen testen, maar jij ook! Maar ook daar gaan we je heel snel meer over vertellen.

De week vliegt voorbij zoals je leest! Succes met de laatste #JANUari workouts. You can do this!

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Steven TipsJoyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Dit is je kans om op 24 september samen met mij dwars door Disneyland Paris te lopen! Are you ready for ?#?JANUari??!

Recent