#7 Dagboek van een halve marathon loopster

Vandaag was echt mijn dag. Dat heb je wel eens. Een dag waarop (bijna) alles lukt, okay er ging ook iets mis…

Ik heb dus van die dagen waarop ik totaal niet met mezelf kan omgaan. Gisteren bijvoorbeeld. Vandaag ga ik lekker van start met dank aan een fijne slaapkamerworkout. Een beter begin van de dag kun je je niet wensen.

Daarna neem ik een A D H D pilletje in. Het pilletje treedt in werking op het moment dat ik ontzettend nodig moet p o e p e n. Dan hebben de werkzame stoffen mijn maag- en darmkanaal bereikt. Als ik daarbij genoeg eet (lees: ontbijt) dan ga ik er goed op.

Ik besluit daarom alle openstaande to-do’s die zich de afgelopen weken hebben opgehoopt één voor één aan te pakken, omdat ze telkens in mijn hoofd onmogelijk leken. Van verzekeringspapieren invullen tot het opzeggen van lopende verzekeringen. Ik breng twee pakketten naar het postkantoor. Onderweg daarnaar toe krijgt mijn telefoon het onverwacht zwaar te verduren. Hallo stoep, welkom kapot beeldscherm! Okay, dat is even iets minder leuk. Maar het belangrijkste nieuws van de dag is, dat ik ook daadwerkelijk de verzekeringspapieren op de post doe en de pakketjes daadwerkelijk afdrop bij het postkantoor.

In de middag besluit ik nog meer bijzondere daden te verrichten. Namelijk het afhandelen van enkele dringende mails. Als ik ergens een een hekel aan heb, dan zijn het mails beantwoorden, maar zelfs dat lukt me.

In de avond besluit ik nog even een fietstochtje te maken op de hometrainer bij De Workout aan de Oude Gracht. Prima vertoeven met mijn nieuwe te slecht guilty pleasure MTV’s Ex On The Beach Double Dutch. Het kan echt niet en het is ontzettend gestaged and getypecast, maar toch. Ik hou d’r van! Na anderhalf uur verlaat ik de gym. Niet moe, wel voldaan.

Tijd om te slapen. Onee toch niet. Ik ga de openingsceremonie van de Paralympische Spelen bekijken via de NOS livestream. Ik spreek je morgen weer!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent