#7 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 8 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 53.

Vandaag loop ik niet hoor, als je het niet erg vindt. Vandaag ben ik te druk in mijn hoofd. Ik stond te laat op. Eén meeting werd gecanceld. De ander verplaatst. En dus heb ik een andere meeting naar voren gehaald. Volg je het nog? Waardoor mijn hele dag in de war is. Of eigenlijk mijn hoofd. Dextroamphetamine erin geknald, zodat ik net als jou normaal kan doen. WTF is dat, hoor ik je zeggen. Okay Wikipedia zegt er het volgende over: Dex is a central nervous system stimulant. Exactly how it works is not known. It affects certain chemicals in the brain, which may help to improve attention span and behavior. Dextroamphetamine is used to treat narcolepsy and attention deficit hyperactivity disorder (ADHD). Ik krijg dit voorgeschreven van mijn artsen. Ik kan neem het af en toe om dus normaal te kunnen doen.

Had ik al gezegd dat het persbericht van mijn boek er vandaag uitgaat? Het boek zelf is vanaf februari overal verkrijgbaar. Dat is spannend jonguh. De cover is namelijk helemaal af. WACHT JIJ BENT MIJN VRIENDIN, DUS JIJ MAG HEM ALS EERSTE ZIEN! KOMTIE!

Boekcover_Francien_140x215mm_V2

Het idee achter deze cover? Dit werd me vaak toegeroepen ten tijde van het incident. Je kijkt mee over de schouder van iemand die me dit naroept roept in het voorbijgaan. Geschokt kijk ik om. Vroeger dook ik in één bij het horen van deze zin. Dan moest ik slikken. Doorlopen. Doen alsof ik Oost-Indisch doof was. Vandaag de dag ben ik niet meer (ver)doof(d).

Het boek gaat over Sexting, what else, maar is ook autobiografisch. Hoe gaaf is het om op je 29ste al een boek en autobiografie te mogen schrijven? Ik vind het schrijven dan ook verrassend leuk, want ik overzie mijn keuzes van toen en nu. Waardoor ik tot nieuwe inzichten kom over mezelf en sexting.

De cover is gemaakt in samenwerking met mijn uitgever én Dennis, Tesja, Sanne, en Joyce. Dat vind ik dus best wel gruwelijk! Een goed team van mensen om je heen is heel belangrijk als je A D H D hebt. Als A D H D’er is het dan weer van belang dat je de juiste mensen bij elkaar zet. Daar heb ik dan weer een talent voor ontwikkeld.

Wat ga ik nog meer doen vandaag? Geen idee. Ik moet eigenlijk heel veel doen, maar dat gaat dus nu nog even niet. Okay doei!

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto/ Cover gemaakt door Sanne Elbers, Joyce BongersDennis Regelink en Tesja Bonnie

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent