7. #DOcember challenge

Loop je ook altijd het hetzelfde rondje? Simpelweg omdat je dan niet na hoeft te denken over de te lopen route? Ik eigenlijk wel. Daar komt bij dat ik vaak de weg niet weet (vandaar dat ik graag samen met Britt loop, die weet namelijk overal de weg). Zelfs niet nu er zoiets als Google Maps bestaat. Maar met dank aan de challenge van vandaag, kan ik daar wellicht voor jou en mij verandering in aanbrengen!

opdracht

Ik daag je namelijk uit om richting je plaatsnaambord te lopen. Dat kan 3 meter verderop zijn, maar dat kan ook een aantal kilometers lopen zijn. Het daagde mij in ieder geval uit om te bedenken waar die zoal staan in Utrecht, want hoe meer hoe beter. Dan maak je gelijk ook meer kilometers #DOcember kilometers. Vergeet ze niet vast te leggen op de foto als bewijs. Met de #DOcember natuurlijk, want eigenlijk zijn Joyce en ik heel nieuwsgierig waar je zoal loopt in Nederland!

We zien jouw foto wel tegemoet! Deal?

?

Francien & Joyce

Artwork door Britt Weijermars

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent