70K Month

Ladies (& Gentlemen), het is bijna december. De maand van diners met familie, chocolade letters en oliebollen. De maand dat het hardloopseizoen officieel voorbij is en maart (de start van het nieuwe seizoen) nog heel veel weg lijkt. Een drukke maand! Het wil dan nog wel eens gebeuren dat sporten wordt vergeten (Om vervolgens 5KG aan de komen en vanaf 1 januari een sportschool abonnement af te sluiten voor een jaar, waar je na 1 maand al niet meer komt).

Goed, het is dus een drukke maand en ook voor ons is het dan lastig om te blijven rennen. Terwijl we dat wel willen, want het is zo lekker en ook nog eens zo gezond! Dus hebben we een challenge bedacht. Een uitdaging die ons de komende maand goed in vorm houdt. Waarom pas beginnen met sporten als het nieuwe jaar begint?!

Photobucket


The challenge
Naar het idee van de very lovely miss Spikes & Heels hebben we de 70K month in het leven geroepen. Het is eigenlijk heel simpel. We dagen jullie en onszelf uit om deze maand 70K te lopen. Dat klinkt voor sommige misschien als veel en voor andere als een makkie. Het is ook geen doel op zich, maar wel een streven. 70K betekent elke week 3x 6K of 2×5 en 1×8. Dat is voor ons goed te doen als we er tijd voor vrij maken. En daar komt het grote punt. Waar haal je, in een op zichzelf al druk leven, in december, de tijd vandaan! Nou, en dat is dus ook precies de challenge. Vind de tijd, ren 3 keer in de week, maak die kilometers.

Maar dit zou te makkelijk zijn. Want zo kan iedereen zeggen dat ie het heeft gehaald. We gaan het dus delen met elkaar. We hebben een speciale Facebook groep in het leven geroepen (HIER), waar je kunt delen hoeveel K je die dag hebt gelopen. Meld je aan voor de groep en start sharing:) Bijvoorbeeld met een screenshot van je Nike+ app, maar gewoon vertellen mag natuurlijk ook. Geen Facebook? Geen zorgen;) Onder deze blogpost mag ook.

De komende weken gaan we iedere keer een update van ons geven, maar we houden jou ook goed in de gaten;) Deel dus niet alleen je kilometers, maar ook je ervaring, motivatie, anything to keep all of us going!

ARE YOU IN!?

OF COURSE YOU’RE IN!

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent