2 Fashion | A short story

Francien schreef er al eens een stukje over, slecht ondersteunende hardloopbroeken. En het is zo zonde dat veel dames zich nog steeds in slechtpassende sportkleding hijsen terwijl er zoveel mooie én betaalbare hardloopkleding te koop is.

Natuurlijk, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt, maar hardloopkleding is er in alle prijscategorieën en doordat de populariteit van onze lievelingssport blijft groeien zijn er ook steeds meer modemerken die zich wagen aan sportkleding. WE LIKE! Maar wat we nog leuker vinden is de uitverkoop. Al onze favoriete adresjes hebben alles in de sale gegooid, waardoor we nu met enorme kortingen kunnen zorgen voor een goed ondersteunde bootie!

Bershka heeft dit seizoen bijvoorbeeld een fantastische sportlijn met de meest coole shorts en een aantal supermooie tights. En de prijzen varieerden van 20 tot 40 euro. Maar nu is het sale… En zijn de prijzen ineens nog een stukje lager! Ook H&M blijft goede sportkleding maken! Ik heb een shortje van het merk, waar ik echt fan van ben. Super goeie pasvorm en hij zit heerlijk!

Dan heb je natuurlijk nog de gevestigde sportmerken en ook zij houden momenteel uitverkoop! Je scoort nu bijvoorbeeld een shortje van Stella McCartney voor de helft van de prijs op Net-a-Porter. En met een beetje onderzoek op Zalando en Asos vind je ook genoeg Adidas & Nike tights met 50% off.

Welk sport item heb jij in de sale weten te scoren? 

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent