#8 Dagboek van een halve marathon loopster

Ben ik weer! Morgenochtend stap ik op het vliegtuig naar Kopenhagen. ‘Wat ga je daar doen dan?’ ’12 kilometer hardlopen.’ Ik ben nog nooit in Kopenhagen geweest… Dus als iemand tips heeft voor mooie winkels, restaurants en koffiebars, please shout!

Vandaag is overigens niet de meest intrigerende dag uit mijn leven. Ik werk mijn to-do list af en pleeg de nodige belletjes. In mijn pauze enkele winkeltjes om een cadeau uit zoeken voor Fieke.

Iets na 17:00 uur pak ik de trein richting Fieke. Ze woont weer ‘even’ in Nederland. Best een rare gewaarwording dat ze op steenworp afstand is het aankomende jaar. Ik bedoel, ik hoef nog geen 40 minuten in de trein te zitten en dan sta ik al voor haar deur.

Ze woont trouwens niet heel ver van het station af. Toch presteer ik het om 35 minuten te doen, over een afstand van welgeteld 600 meter. Onderweg kom ik namelijk allemaal fijne woonwinkels tegen. Zul je altijd zien, heb je geen huis kom je van alles tegen. Ik moet nog 8 maanden wachten en dan heb ik hopelijk een ‘eigen’ woning in de binnenstad van Utrecht. Voor nu woon ik prima in het huis van mijn schoonouders.

Morgen wordt er niet gesport, want aanstaande zaterdag heb ik dus een race. Tezamen met 100 adidas runners ga ik de stad al rennend verkennen. Op mijn trip gaat trouwens mijn cameraman mee en Anna Radna (lifestyle bllogger) met haar boyfriend. Ow en laat ik Azina niet vergeten, de liefste PR-dame van wereld.

Ik spreek je morgen weer!

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent