#8 RUNiversity

Sportinventies die (nog) niet bestaan, maar die het absoluut waard zijn om te ontwikkelen en produceren.

Sweatproof mascara
L’Oréal, hoezo verkoop je waterproof mascara? Hoezo maak je daar geen sweatproof mascara van of bij? It’s al in the name of de manier waarop je het product in de markt zet. Ik bedoel met zoveel sportende girls die er tegenwoordig allemaal goed uit willen zien tijdens het sporten lijkt me dat toch een simpele manier om je product op een nog grotere schaal te verkopen. Of is je waterproof mascara, niet sweatproof? No idea. Misschien moet ik het eens testen. Of moet ik zelf een sweatproof mascara uitbrengen? Wel een goede 1 april grap. ‘GirlsLove2Run maakt eerste sweatproof mascara.’ Of is het een product dat nooit zal bestaan, enkel omdat het juist charmant is dat je tijdens het sporten geen make-up behoeft? L’Oréal, je weet me te vinden als je meer inzichten nodig hebt om dit idee ten uitvoer te brengen.

Race Face filter
Instagram, hoezo heb je nog geen filter waarmee ik mijn lelijke ik-moet-poepen race face direct kan vervangen met een INSTAnt smile? Want JEZUS, wat sta ik altijd lelijk op dat soort foto’s. Instagram, ik weet zeker dat al mijn hardloopvrienden en -vriendinnen hier heel blij van worden. Zeker omdat de huidige  race face foto’s niet geschikt zijn voor publicatie op Instagram.

Navigatiesysteem voor hardlopers
Nike, hoezo is er geen app die op basis van mijn data en locatiebepaling automatisch een route voor me uitstippelt? En me vervolgens middels je welbekende voice-overs (Nike atleten) begeleid van A naar B. Diezelfde atleten kunnen me nu al vertellen dat ik deze week meer kilometers heb gerend dan vorige week. Ik bedoel je weet dondersgoed waar ik hardloop. Je weet zelfs het tijdstip waarop ik hardloop. Geeft mijn snelheid weer. Hoezo kun je me dan niet de weg vertellen? Hoezo kun je dan (nog) niet mijn nieuwe route letterlijk in kaart brengen? Waarbij je, net als met Run Coach, mijn gestelde doel in je achterhoofd houdt. Je werkte in het verleden al samen met TomTom, die weet namelijk (bijna) overal de weg. Nu werk je samen met Apple. Wist je dat Apple alles kan maken en programmeren? Nee? Dan weet je het nu Nike. Als ik dit zo lees, wil ik eigenlijk gewoon een TomTom voor het hardlopen ipv het autorijden. Ow wacht die bestaat al, maar ook weer niet. Terwijl ik mijn weg vervolg, pak ik mijn oude vertrouwde Google Maps er maar weer bij. Voor het gemak geef ik aan dat ik mijn route al lopend afleg. Ondertussen wacht ik gestaag op een integratie van het bovengenoemde.

Cupcake stick
Lily’s Cupcakes, hoezo heb je in navolging van de selfie stick nog geen cupcake stick? Ook al ben je met de Noorderzon vertrooken, je kunt Nederland niet maar zo achterlaten zonder een Lily’s Cupcake stick. Zo eentje die vast zit aan mijn zweetband en waaraan jouw cupcake schittert? Zodat ik tijdens het sporten zichtbaar kan zien waarvoor ik het ook alweer allemaal doe.

Welke niet bestaande inventie wil jij graag gerealiseerd zien? 

?

Francien

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent