#9 Dagboek van een hardloopster

Hallo zeg, dat was me het weekend wel! As I write, ben ik bezig met de voorbereidingen van de maand februari. Het lijkt wel of al het goede samenvalt in de maand van de liefde. Mijn boek, de winnaars van de #JANUari challenge en twee hele vette campagnes waar jij ook onderdeel van kunt uitmaken. Maar goed meer daarover lees je morgen in de editorial.

Processed with VSCOcam with c3 preset

Donderdag
Joyce ontvangt een fijn pakketje van Röhnisch. De inhoud laten we je heel snel zien okay? Onze crewmembers verspreid over de verschillende steden zijn binnenkort te zien in dit merk! Vinden we leuk!

PUREBOOST_GIF_4F_034 GL2R

adidas - Pure Boost X event GL2R (7)

In de avond ben ik te vinden in De School, waar adidas de nieuwste Pure Boost X lanceert. Je go-to trainingsschoen. Perfect voor in de gym of een snelle vijf kilometer door het park. Ik vertel je er nog deze week meer over, want ook jij gaat namelijk deze schoen testen. Terug naar het event, dat echt te gek is. Een super mooie aankleding en een workout onder leiding van Stadswild is natuurlijk nooit verkeerd.

Processed with VSCOcam with a6 preset

Vrijdag
Vrijdagochtend staan Joyce en ik om 09:00 uur in de Nike Store Amsterdam, waar we worden getrakteerd op een heerlijk ontbijt. Het wordt zelfs een ware ontbijt première. Nieuwsgierig naar de aanleiding van deze première? Kijk dan even hier.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Een uur later sta ik al weer buiten. Ik ga opweg naar Lochem, waar ik een interview heb voor De Stentor. We gebruiken het Gemeentehuis als afspreekpunt ivm haar en make-up. Het interview duurt een goede twee uur. Waarna ik door weer en wind een deel van de fietsroute die centraal staat in mijn boek afleg. Ben je eigenlijk al nieuwsgierig geworden naar mijn boek? Maak je geen zorgen vanaf 6 februari kom je me overal tegen. Is het niet op het blog, dan zie je me terug in de krant, op tv of in je favo magazine. Excuses voor de spam!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset

Zaterdag
Zaterdagochtend bevind ik me het Vondelpark. De aanleiding? Tezamen met 1.000 hardlopers en hardloopsters neem ik deel aan de #RunWithHart race. Kevin Hart rent momenteel in samenwerking met Nike de globe over om wereldwijd mensen in beweging te zetten. Zijn toespraak is fenomenaal! Wat een vent. De oplettende kijkster/loopster ziet me daar inderdaad staan met een cameravrouw. Binnenkort vertel ik je waarvoor dat alles goed is. Okay? BTW, wat zag ik veel girls met de GL2R cap op! Dat is echt zo leuk om te zien.

Processed with VSCOcam with a6 preset

IMG_2654

Joyce daarentegen maakt de meubelboulevard van Amersfoort onveilig en gaat diezelfde middag ook nog op bezoek bij de liefste puppies ooit!

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

IMG_2653

Zondag
En nu is het alweer zondag. Ik probeer dus zoveel mogelijk vooruit te schrijven. Totaal niet mijn ding, maar wel nodig als je ziet wat er de aankomende maand allemaal staat te gebeuren. Joyce rent een klein rondje door Utrecht als afsluiting van haar #JANUari challenge. Ik wil haar graag nadoen, maar beschik momenteel ongevraagd over een vervelende blaasontsteking. Heb je trouwens al de nieuwste Runner’s World in huis?! Joyce heeft namelijk wederom een shoot gedaan gedaan voor dit fijne blaadje! Zie hier (deels) het resultaat.

12626082_10205766517498576_1248586390_n

12650726_10205766518338597_740029781_n

Maandag
En terwijl jij dit leest, word ik geinterviewd door het Parool, om in de namiddag geinterviewd te worden door BNN. Ja ook dit alles heeft te maken met het boek. Spannend!

Hoe was jouw weekend trouwens?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto’s gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent