2 Workout | Conservatorium hotel

Hebben jullie zin om een keer te komen trainen in het Conservatorium hotel? Natuurlijk mag je dan ook gebruik maken van de spa…” Lastige vraag vonden we;) Even over nagedacht en toen natuurlijk volmondig JA gezegd. Ik fiets er vaak voorbij, maar was er nog nooit binnen geweest. Wel had ik gehoord dat er een leuke bar was, lekker eten en dat Justin Bieber er had geslapen. Dat laatste heb ik met eigen ogen mogen zien. Niet Justin Bieber, maar wel de hordes gillende meisjes voor de ingang. My god, die jongen hoeft Tinder niet te downloaden;)

De gym
Goed, een workout dus, in het Conservatorium hotel. Afgelopen donderdag was het zover. Met z’n 3en, Manon, Frans en ik verzamelden we om kwart voor 8. Tim Buffing, onze trainer en tevens de trainer van Carice van Houten, wachtte ons op, terwijl hij zichzelf alvast in het zweet werktte. Bikkel. De gym is echt een uitgebreide hotelgym. Niet 1 loopband, maar 4. Niet 3 apparaten, maar een gymwaardige verzameling. En mooi ook! Met steeds veranderende kleuren licht, glazen wanden en veel ruimte.

De training
Het zou een training worden waarbij we alle belangrijke spieren voor lopers even lekker gingen activeren. We were ready! Eerst natuurlijk even opwarmen op de loopband. Vervolgens was het tijd voor de eerste oefening. De billen werden aangepakt met een charmante pose waarbij we onze heupen de lucht in duwden en natuurlijk kwam ook de plank voorbij. Veruit favoriet;)

Afgemat
Onszelf al aardig in het zweet gewerkt, was het tijd voor de volgende oefening. Een parcourtje waarbij je steeds of een ladder oefening, of een spring oefening of rust had. Alles 1 minuut. De ladder was vooral een uitdaging voor onze coördinatie. Vooral Francien kwam af en toe in de knoop, wat er weer voor zorgde dat Manon 3 minuten moest springen in plaats van 1 en ik een uitgebreide rustpauze had. I don’t mind;) Na 6 verschillende series en 3 rode hoofden was het tijd voor de allerlaatste oefening. 20 burpees. Dodelijk! We haalden het maar net en waren compleet afgemat;) Wat een verademing dat we nu de spa in konden. We bedankten Tim en schoten zsm onze bikini’s in.

Relaxen
Eenmaal beneden hingen onze monden open. Wat een prachtig zwembad! En we waren helemaal alleen. Wat doe je dan? Jep… BOMMETJE! Direct daarna zagen we een bordje met ‘niet springen’ zagen hangen, #oeps. Eenmaal uitgespeeld was het tijd voor ontspanning in de sauna. Net zo mooi als het zwembad. En bloedheet dus na 10 minuten was het mooi geweest. Op zoek naar onze volgende relaxplek. We vonden nog een prachtig zwem/bubbelbad en schoten vervolgens nog even de Hamman in. Misschien was dit de reden dat ik de volgende dag geen moment spierpijn heb gehad…

Of het voor herhaling vatbaar is? Zeker weten! Ga jij na het sporten vaak relaxen in de sauna?

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent