A SHOUT OUT TO THE STARTER!

Beste starting runner,

Ik wil je mijn excuses aanbieden. Ik heb me niet genoeg in je verplaatst het afgelopen jaar. Ik heb me niet genoeg gerealiseerd hoe zwaar je het moet hebben. En hoe veel doorzettingsvermogen nodig is om from scratch te beginnen.

Gister hadden van Francien en ik een gesprek over het starten met hardlopen en hoe wij dat eigenlijk gedaan hebben. En we kwamen tot de conclusie dat we dat allebei eigenlijk niet zo heel erg hebben gedaan. We waren al actief, hadden dus al een basisconditie en hebben eigenlijk nooit from scatch hoeven starten. Toen ben ik gaan denken hoe dat moet zijn. Als je echt moet beginnen op de Evy manier. 1 minuut wandelen, 1 minuut rennen, 1 minuut wandelen ect. Ik kan me heel goed voorstellen dat dan de lol er snel vanaf is.

Daarom eren we vandaag de bikkels die net zijn begonnen en voor het eerst 5 minuten achter elkaar kunnen lopen, de winnaars die net op het punt zijn dat ze een halfuur achter elkaar kunnen rennen en de toppers die gister zijn begonnen of op het punt staan om te gaan (kom op, trek die schoenen aan;)).  YOU ROCK!

Ik probeer me in je te verplaatsen en kan alleen maar zeggen: Het wordt beter, echt! Geloof me! Er kan weinig op tegen het gevoel van een lekker halfuur (of uur, of 2) achter elkaar te kunnen rennen, zonder te stoppen! Het is niet leuk als je na 2 minuten al bek af bent, maar change takes time.. Je moet er doorheen, ook al lijkt het nu alsof je nooit zover zult komen. Er komt een tijd dat je denkt: Ha 2 minuten, how about 2 uur! Beloof me dus nu dat je niet zult stoppen voordat je 30 minuten achter elkaar hebt gerend. Pas dan kun je beslissen of rennen je grote passie is of dat het gewoonweg niet aan jou besteed is.

Vanaf vandaag stellen we onszelf beschikbaar als online motivator. Heb je een dip of heb je er echt geen zin meer in en ben je bereid om je hardloopschoenen in het vuur te smijten, stuur ons een berichtje op Facebook en we helpen je er doorheen;) Waar dit allemaal ineens vandaag komt? Mijn collegaatje Mila die sinds 3 weken keihard aan het trainen is en echt bij het 0-punt is begonnen. Ze snapt nog helemaal niks van mijn liefde voor rennen, maar ik heb haar beloofd dat ze, als ze op 10 maart de finish van de CPC heeft bereikt, het begrijpt!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent