A small recap of our week

Allereerst, jullie zijn vast heel nieuwsgierig naar de foto’s van het eerste Girls Love 2 Run event. Dat zijn wij ook! Die ontvangen we als het goed is morgenochtend en dan zullen we er een hele blogpost aan wijden!

Voor vandaag plaats ik een korte diary van onze afgelopen week. Zoals jullie weten gaat Fieke voor vier weken naar Thailand. Ze is druk bezig met de laatste voorbereidingen hiervoor. Ik ben dit weekend op Lowlands te vinden, maar door alle drukte ben ik er nog niet aan toegekomen om al mijn spullen klaar te zetten. Dus dat ik ga vanavond doen.

Terug naar de afgelopen week. Met dit mooie weer moest ik gewoon naar het Vondelpark toe! Lekker hangen en zogenaamd gezond doen, daarna heb ik namelijk een hele snoepcolletie weggewerkt (zie foto nummer 2).

Soms begin je een dag heel gezond, maar eindigt het toch anders dan gepland…

We love 2 shop. Nieuwsgierig naar de inhoud? Stay tuned!!!

Hier alvast een sneak preview van zich gisteren heeft afgespeeld in het Vondelpark….

Owja, Fieke en ik houden allebei al een week een food diary bij, deze wordt binnenkort gepubliceerd. De onderstaande maaltijd (een Mexicaanse burger) is hier ook een onderdeel van.

 Gaan jullie nog leuke dingen doen deze week? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter<

Recent