Achtervolger

Dat een paar dagen gedisciplineerd trainen met een doel je sneller maakt wist ik wel. Alleen dat ik zo verdacht snel en gemakkelijk kan lopen had ik niet verwacht.

Zeker niet als ik kijk naar de intensiteit van afgelopen week. Ik had meerdere evenementen, kreeg heel veel vriendinnen op bezoek én ging verder met de verbouwing. Belangrijk gegeven; ik probeerde hoe dan ook mijn zeven of acht uur slaap te vatten. Dat lukte me bijna altijd en pakte er eens supplementen bij: vitamine D, multi, Vitamine C, visolie capsule en magnesium (alles van Plantina, want dat gebruiken al mijn grote voorbeelden in sport ook) en een flinke dosis appelmoes. Anders krijg ik al die dingen niet weg. En ik moet je eerlijk zeggen ik voel me goed! Mijn lichaam reageert er heerlijk op!

Zo goed dat ik gisteren vloog tijdens mijn ins en outs. Ik werd nog een keer goed uitgedaagd bij de één na laatste versnelde vier minuten. De dame is kwestie liep heel mooi en rustig, maar toch harder dan ik. Dus ik besloot haar te achtervolgen. En haar te observeren. Dat was nog verrassend moeilijk omdat ik daarbij zelf best diep moest gaan, maar het lukte me. Ik bedankte haar na afloop dat ik haar mocht volgen. Dat is weer eens wat anders dan iemand zittend vanaf de bank te volgen via social.

Nu staat er alleen nog een krachttraining op het programma, want die bovenbenen moet nog zoveel sterker worden om alles wat er op mijn hardloopagenda staat te behalen. Waaronder Disneyland Paris! Over twee weken loop ik daar mijn snelste 10 kilometer ooit! (OKAY GRAPJE)

Liefs,

Joyce (& Francien)

Recent