AD: 2 Run | De nieuwe PUMA collectie

Hardloopkleding is een groot onderdeel van onze kledingkast. Zo niet het grootste deel. Eigenlijk is mijn kast gewoon hardloopkleding en een beetje daily wear;) Nieuwe kleding is dan ook niet nodig… Maar altijd welkom! Zeker als het innovatief is en helemaal in stijl voor spring/summer. De nieuwe lijn van PUMA voldoet aan alle eisen.

PUMA nieuwe collectie bleek zo vet dat het zeker een artikel waard is! Ik draag PUMA al van jongs af aan een warm hart toe. Vroeger liep ik apetrots rond op m’n Sparco’s en sleepte ik de miniversie van de bowlingbag letterlijk overal mee naartoe. En nu ben ik eigenlijk weer fan:) Reliving old times in een nieuw jasje zeg maar. Kijk mee!

Faas 300 v3 WN 
Bovenaan mijn favorieten lijstje? De schoenen. A. omdat ik fan ben van schoenen. Mijn collectie wordt steeds schandaliger;) B. omdat het gewoon echt heel mooie hardloopschoenen zijn, waar mijn voeten heel vrouwelijk in lijken (fijn!). En C. Er zit een goede innovatie achter. En dat is (wat onderzoeken ook mogen zeggen) wat mij betreft heel belangrijk.

Wat die innovatie inhoudt? De Faas technologie (FAAS betekent Snel in het Jamaicaans) is verwerkt in de zool. Een nieuwe combinatie van schuim en rubber, ontwikkeld door PUMA. De zool bestaat uit een middelzool, helemaal gemaakt uit 1 stuk en een outsole ontwikkeld voor nog meer stabiliteit. Het is een lichte, flexibele, neutrale schoen die weinig weerstand biedt en je dus lekker snel vooruit laat komen.

Pure ACTV pants
Een hardlooptight is een hardlooptight, toch? Ja, dat zou je denken, maar ook hier kunnen hele speciale dingen mee gedaan worden. Zo ook met deze Pure ACTV pants. De tight is helemaal ingelegd met een soort rubber laagje, die precies daar steun geven, waar je dat nodig hebt. Het is geïnspireerd op sporttape vormen en zit zo op je huid dat het de doorbloeding in je lijf stimuleert. Je krijgt als het waren een micromassage, zodat je je spieren optimaal kunt gebruiken.

Het aantrekken van de broek is nogal een gevecht;) De tape-achtige laag aan de binnenkant is namelijk gewoon sticky. Maar als je hem eenmaal aan hebt, voel je waarom. Het zit echt als een tweede huid, maar dan steviger en het rent nog lekker ook! Oh en het mooie aan deze tight is dat hij gewoon ook écht goed is, het is een feit! Hij won in 2013 gewoon de ISPO Gold Award en dat zegt wat!

Pure Nightcat 
Goede jasjes zijn altijd een moeilijk verhaal. Of ze verstikken me, zodat ik zweet als een otter of ze zijn eigenlijk toch te koud voor omstandigheden waarin een jasje gewend is. Niet de Nightcat. Hij ademt, zorgt er daardoor voor dat de warmte goed wordt afgevoerd en hij heeft goede reflectie, zodat hij ook ’s avonds zijn werk doet. En dat is, ook al worden de dagen weer langer, geen overbodige luxe met ons drukke werkleven;)

Toen ik maandag vertrok voor een testrun was het -ook al scheen de zon- niet warm. Ik begon dus lekker in mijn jasje en bond hem na de eerste paar km’s gewoon om m’n middel. Staat nog best goed ook, al zeg ik het zelf. Vervolgens rende ik door naar Frans die me vastlegde op de foto. Altijd handig, dat multitasking;)

Oh en wil je de bekendste PUMA atleet, mister Usain Bolt himself, een keer ontmoeten? DAT KAN! Run2Day heeft een meet & greet geregeld! Wat je moet doen om te winnen? Ga naar de stores in Amsterdam (overtoom) of Utrecht, koop een artikel van PUMA (misschien heb ik kunnen inspireren hierboven), vul voor 15 mei de flyer in en wie weet… Prepare to meet the fastest man alive!

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent