Add | Station 2 station part 2

Onder leiding van curator Doug Aitken reist een bont gezelschap van wereldwijd gerespecteerde kunstenaars en muzikanten van 6 t/m 28 september van New York naar San Francisco. Bij ieder van de 10 stops die de trein onderweg maakt, vindt een topfestival plaats. Sef en Tess Milne kregen van Levi’s een ticket en doen verslag van wat ze zien, proeven, horen en ervaren.

Tess en Sef zijn nog steeds en route. De afgelopen dagen hebben ze Chicago (hoe vet!) en Minniapoles aangedaan. En het was, als we de quotes en beelden mogen geloven, weer heel fijn! Kijk mee.

Sef over zijn tegenzin om weer naar huis te gaan: “Ik baal omdat het per stop voor iedereen steeds duidelijker werd dat deze reis een once-in-a-lifetime-situatie is. De mix van mensen, muziektstijlen, kunst en locaties is er een waarvoor ik mijn spreekwoordelijke pet afneem, Doug Aitken. Je moet ballen hebben om zoiets ambitieus op poten te zetten. Wat in het begin misschien voelde als een random idee, bleek uiteindelijk voor alle betrokkenen een leerzame en inspirerende trip te zijn. Ontdekken, dat is volgens mij de kern van alles. Dit klinkt misschien allemaal heel corny, maar dat interesseert me niet. Het is waar. Verder gaan waar je anders zou stoppen, en linksaf gaan waar iedereen rechtsaf gaat. Ga naar buiten, en ontdek.

Tess over de laatste avond van haar reis: “De afterparty die avond was in een café genaamd Amsterdam. Je kon er zelfs bitterballen bestellen, hoewel die nergens naar smaakten. Het voelt wel symbolisch dat hier onze reis eindigt. De afgelopen dagen waren één neverending journey en dat is precies waar de magie zit. Het was niet in de aankomst maar in de reis zelf waar de speciale momenten ontstonden. Met onze haren in de wind, dansend op de geluiden van de gitaar, helemaal vrij zijn.”

?

Fieke (& Francien)

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent