Bucketlist dingetje: Amsterdam Marathon

Make it happen in 2016: run the world! Heb je altijd al willen weten hoe die ‘runner’s high’ nu echt voelt? Zou je dolgraag willen leren hardlopen, maar lukt het je niet door gebrek aan tijd, motivatie en 100 andere redenen? Dan is dit je kans! Maybelline New York en Glamour helpen je met behulp van drie topcoaches om van 2016 jouw hardloopjaar te maken… Je begrijpt het al, ik ben dus een van die coaches. OMG.

Halfway in
Draai je net als ik liever warm voor een Netflix marathon dan een gewone? I get you girl! Hey maar ik ben ook niet blind, ik heb heus wel gezien dat je het lopen van een halve marathon op je bucketlist van 2016 staat. Met bankhangen kom je ver, maar niet ver genoeg. Daarom gaan jij, ik en 30 Netflix-chicks tezamen trainen voor de halve marathon van Amsterdam! Ik zorg voor een startbewijs, shirt en waterproofmascara. Zolang je je maar bij mijn groepje aansluit! Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar. Ik garandeer je dat je op 16 oktober lachend de finish over gaat. Owja ik ben je begeleider along the way. Na zeven (ulta)marathons ben ik klaar voor het echte werk… De halve van Amsterdam dus, samen met jou!

Owja over ‘groepje’ gesproken. Er zijn nog twee ‘groepjes’, namelijk die van de 8 kilometer en die van de hele.

marit_goed

Let’s get the party started
Ben je een beginner? Dan ben je bij Marit aan het juiste adres. Deze sportschool legende slash super model staat al sinds dag en dauw (beginnende) hardloopsters wekelijks bij met dank aan het door haar en Kelly opgezette Running Girls Groningen. Samen met haar acht kilometer tackelen wordt van begin tot eind een groot feest.

Laura_Maybelline

42.195 kilometer aka de marathon
Toen Laura en ik moesten uitvechten wie de marathon voor haar rekening zou nemen was de keuze door mij gauw gemaakt. Sorry Laura, maar deze afstand moet je toch echt van je bucketlist afstrepen. Dus waarom niet samen met team van 30 like minded girls? Precies. En sportief als ze is, nam ze de challenge zonder te zeiken van me aan. Lau, de voorbereiding hierop doet je leven voorgoed veranderen. En ik kan het weten. Dan nu nog even de voorwaarden.

Wat houdt het in?
Een van ons al coach
Een persoonlijk trainingschema waarmee je zelf aan de slag kunt
Digitale support gedurende de aanloop naar de run
Een aantal gezamenlijke trainingsmomenten in de aanloop naar de run
Startbewijs voor de marathon van Amsterdam
Maybelline New York fit-pakket

Hoe doe je mee?
No more excuses! Meedoen is simpel. Schrijf je hier (het aanmeldingsformulier vind je helemaal onderin het artikel) in voor de afstand van jouw keuze. De inschrijving sluit op 31 januari 2016. De teams worden dan begin februari bekend gemaakt aan de hand van een persoonlijk bericht.

Let op: meedoen betekent ook echt meedoen. Wij maken onze agenda vrij om jou gedurende het jaar te trainen, ondersteunen en coachen bij het bereiken van jouw doel. Zorg er dus ook voor dat dit is wat je ECHT wil, want samen maken we het waar.

Wie, wat, waar?
Datum: 16 oktober 2016 in Amsterdam. We kunnen dus ieder een groep van max 30 meiden coachen. Let wel: als jullie afhaken om ongeldige (niet medische) reden, moet je dit startbewijs terug betalen. Mocht je al een startbewijs gekocht hebben, dan kunnen wij deze helaas niet terugbetalen.

De keuze is aan jou. In welk team ga ik jou terugzien?

?

Francien & Team Girls Love 2 Run

Foto Francien gemaakt door Joyce Bongers
Foto Marit gemaakt door Women’s Health
Foto Laura gemaakt door Runner’s World

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Deze post in tot stand gekomen in samenwerking met Designer Outlet Roermond.

Recent