And the winner is…!

Giveaways op Girls Love 2 Run ik moet er nog steeds aan wennen… Jij ook? Ik wil namelijk niet dat je me leuk vindt omdat ik je iets geef. Ik wil dat je me leuk vind om wie ik ben en wat ik schrijf. En als ik al iets weggeef dan doe ik dat om jou een plezier te doen. Tevens doe ik alleen maar (betaalde) giveaways als ik achter het product sta. Dus toen ik twee geleden voor het eerst in lange tijd weer een giveaway had vond ik het superleuk om te zien dat deze hele leuke reacties ontving. Ik vroeg je namelijk naar je favoriete drinkyoghurt moment. Hieronder vind je de leukste comments.

Na het hardlopen
Misschien een beetje cliché… Maar mijn favo drinkyoghurtmomentje blijft toch echt na het hardlopen. Natuurlijk drink ik dan wel eerst een beker water of twee. Maar daarna drink ik een heel glas drinkyoghurt met gemak leeg. Heerlijk! & het werkt voor mij perfect voor het spierherstel. Dubbel genieten dus. – Sheilah

Na een lange dag
Na de dagelijkse sleur later thuiskomen van werk, school of stage, waardoor ik onderweg maar moest eten en het voelt alsof je een wereldreis achter de rug hebt. Het gevoel van: ‘eindelijk thuis!’ Op de bank: yoghurtmomentje – Natasja

On the go
Wanneer ik hongerig uit m’n werk kom en door race naar de uni om daar ‘s avonds te oefenen. Het moment dat ik dan 3 min heb voor de trein komt en blij ben dat ik de ah to go uit rent met een Vifit ipv een reep chocolade. Dus Vifit voor onderweg is echt mijn redding hihi – Joyce

Vifit_GL2R (5)

Dat laatste moment, is ZO herkenbaar. Dit had ik absoluut zelf kunnen zijn. Joyce Koot, GEFELICITEERD. Maar goed mij kun je er toch het allerbeste midden in de nacht voor wakker maken. Joyce, ik heb je drinkmoment laten uittekenen door een te gekke illustrator. Deze illustratie is ook terug te zien op de goedgevulde (lees: heel veel verschillende soorten drinkyoghurts) canvas bag.

image002-2

 Lieve lezer, ik hoop in de toekomst nog veel meer giveaways te mogen doen. Gewoon omdat ik jou echt te gek vind. 

?

Anneloes & Francien

Foto’s Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Deze post is gemaakt in samenwerking met Campina. 

Recent