Back to school

Er zijn niet veel mails waar ik als A D H D’er warm voor loop, maar er zijn uitzonderingen.

‘Francien is dit wat voor jou en je lezers?’ Kijk dat zijn de betere vragen. Ik lees de onderstaande tekst aandachtig door. Bij het zien van de naam Alexander Klopping ben ik om. En ik hoop jij ook!

De Universiteit van Nederland is een initiatief van Alexander Klopping en Marten Blankestijn, waarbij hoogleraren worden uitgenodigd te komen vertellen over hun vakgebied.

Woensdag 21 oktober start om 20:00 uur een college over (top)sport door prof. dr. Peter Beek. Peter Beek zal in de collegereeks onderwerpen behandelen als:

Word je als topsporter geboren, of is het aan te leren?
Moet je heel jong beginnen of is het ook op latere leeftijd nog mogelijk om op te pakken? Kun je aangeleerde trucjes of bewegingen sturen en verbeteren?
Op welke manier kun je optimale feedback geven/krijgen om sportprestaties te verbeteren?
Hoe kun je het beste omgaan met mentale druk tijdens belangrijke sportmomenten?

Screen Shot 2015-10-07 at 13.53.13

Daarna wordt gevraagd of jij en ik aanwezig willen zij bij dit bijzonder te gekke college. Nou ik er dus bij, maar ik wil dus ook dat jij komt. Daarom heb ik een kortingscode gefixt voor jou! Als je “hardloopfanaat” intikt in het kortingscodeveld op deze webpagina, krijg je 25% korting. Waardoor je nog maar €7,50 hoeft te betalen of het college bij te wonen.

Dus ik zie ik jou de 21ste om 20:00 uur in Club Air (vette locatie voor een college als je het mij vraagt) in Amsterdam.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent