Beat the elements

Deze zomer heeft tot nu toe nog niet helemaal gebracht waar we (of in ieder geval ik) op gehoopt hadden. Als ik ’s morgens wakker word en het zonnetje schijnt vind ik bijna niks lekkerder dan een morningrun. Alles is nog stil buiten, de wereld is nog een beetje koel, maar je voelt de zon opkomen. Nu word ik wakker van een hoosbui die tegen m’n raam slaat, niet echt een uitnodiging toch?

Hoewel ik dus op 21 juni helemaal klaar was voor outdoor workouts, na de run nog even een grasveld opzoeken voor wat oefeningen , ben ik nu voornamelijk binnen met m’n Nike Traning App, m’n Blogilates video’s en Tracy Anderson. En als ik zo het weer check dan blijft het nog wel even herfstachtig.┬áNu ik dit zo opschrijf denk ik: Fiek je moet niet zo klagen! Deze ochtend mag je overslaan (want de regen die nu valt is echt niet normaal), maar je bent niet van suiker en gaat heus niet dood van een beetje miezer. Kom op Beat the Elements!

Als de regen niet met bakken uit de hemel komt kun je ook prima het park gebruiken als workout spot. Oke, misschien moet je niet in het gras gaan liggen, maar bijna elk park heeft bankjes voor pushups en tricep dips, een speeltuintje met klimrek voor buikspieroefeningen en optrekken en natuurlijk een pad, speciaal aangelegd voor jouw run. Ik ga me dus vanaf nu niet meer laten tegenhouden door wat druppels. Ik doe gewoon alsof het echt zomer is;) Who’s in?!

Ga jij zonder nadenken de regen in of ben je net als ik toch iets minder enthousiast?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent