Better late than sorry

Ik (Francien) heb eindelijk een device gevonden waarop ik fatsoenlijk kan typen. We missen onze laptops nu al… Helaas hebben we ook niet heel veel foto’s om met je te delen. Die hadden we namelijk vlak voordat alles gestolen werd overgezet op de laptop en verwijderd van de geheugenkaart. In de loop van de week ontvangen we, dankzij onze alleraardigste running tourguide Mike, nog een hoop foto’s. Gelukkig hebben onze lieve vriendinnetjes Manon en Viola ook nog foto’s gemaakt. Afgezien van dit smetje was het een superleuke trip, waarbij we hele gave dingen hebben gezien en gedaan. Daar gaan we je de komende week natuurlijk alles over vertellen. Nu gaan we eerst het nodige uitzoekwerk verrichten met betrekking tot de diefstal.

We willen je bedanken voor je lieve berichtje op Instagram toen we deelden dat de Polizei op onze hotelkamer stond.

We hebben ook nog leuk nieuws! We mogen de  4 (ja we konden niet kiezen dus hebben we er nog extra plaatsje vrijgemaakt) winnaars bekend maken van de Girls Love 2 Train- sessie van aanstaande zaterdag! Tromgeroffel….

? Nicole Pak

? Annemerel de Jongh

? Kirsten Lofers Adema

? Joanna Carpio Asmu

Lucky ladies willen jullie zo vrij zijn om een mailtje te sturen naar francien@girlslove2run.com met daarin jullie NAW-gegevens, tel. nr. en emailadres? Zodat we jullie de nodige info kunnen toesturen?

Niet gewonnen? Wees niet getreurd want we gaan de komende tijd nog veel meer leuke training- hardloopsessies organiseren en niet alleen in Amsterdam, we zijn ook van plan om bij jou langs te komen!

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

Recent